Ο Τεό Σπυρόπουλος κορυφαίος έλληνας bartender

teo-spiropoulos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2014

Στον ελληνικό τελικό του World Class, ο Τεό Σπυρόπουλος αναδείχθηκε νικητής και θα μας εκπροσωπήσει στον παγκόσμιο τελικό του Λονδίνου.

Ο διήμερος ελληνικός τελικός του World Class, πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Μαΐου στο  Mezzanine στο Γκάζι, αναδεικνύοντας τον Τεό Σπυρόπουλο, ως τον κορυφαίο έλληνα bartender που θα μας εκπροσωπήσει στον τελικό του Λονδίνου.

Το World Class είναι ο μεγαλύτερος και πιο δημοφιλής θεσμός για το mixology παγκοσμίως. Οι διαγωνιζόμενοι παρουσιάζουν cocktails βασισμένα στις τάσεις της εποχής, ενώ διαγωνίζονταν με βάση τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, την ταχύτητα, αλλά και την επικοινωνία τους με το κοινό.

Ανάμεσα στους κριτές βρίσκονταν και κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σκηνής του bartending. Οι τέσσερις φιναλίστ που προέκυψαν από την πρώτη μέρα ήταν οι Νίκος Αρσλάνογλου (Soulshakers bar services στη Θεσσαλονίκη), Στέφανος Δραγανιδάκης (The Dalliance House στην Κηφισιά), ο Βασίλης Κυρίτσης (The Gin Joint στο κέντρο της Αθήνας) και ο Τεό Σπυρόπουλος (Tailor Μade στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης στην Αθήνα), ενώ νικητής αναδείχθηκε ο τελευταίος.