Mουσική αυστηρώς χορευτική από έναν Ελβετό dj στο Bios

mousiki-austiros-xoreutiki-apo-enan-elbeto-dj-sto-bios

Φωτογραφια: Timo Ullman

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Ο γνωστός dj του Bios, υποδέχεται τον dj, remixer και παραγωγό από την Ελβετία Max Rubadub,που έχει αδυναμία στο hip-hop και τη reggae, για ένα ακόμα πάρτι με μουσική αυστηρώς χορευτική.

Ο Blend Mishkin θα μοιραστεί τα decks του Bios με τον dj, remixer και παραγωγό από την Ελβετία Max Rubadub, το Σάββατο 2 Απριλίου, για ένα άκρως χορευτικό πάρτι.

O Max Rubadub ανακάλυψε το πάθος του για την μουσική στην εφηβική του ηλικία. Ιδρυτικό μέλος της κολλεκτίβας Dropalicious, έκανε το ντεμπούτο του ως Dj με το ψευδώνυμο DJ Freak B το 2001, με το οποίο έγινε γνωστός στην τοπική σκηνή, ενώ δύο χρόνια αργότερα έγινε μέλος του Riot Soundsystem.

Ήταν επίσης, MC και παραγωγός του ντουέτου Τribe Vibez και μέλος της reggae μπάντας The Woodleys. Με τον ντράμερ του γκρουπ φτιάξανε το SoundMax Studio, πραγματοποιώντας έτσι το όνειρο του να αποκτήσει δικό του στούντιο.

Στα sets του μιξάρει reggae με χορευτική μουσική και hip-hop, με επιρροές και από electro, raga, jungle και dubstep, τα οποία μπερδεύει με το δικό του στιλ, έχοντας έτσι, κερδίσει την αναγνώριση στην εγχώρια σκηνή της Ελβετίας, αλλά και στη διεθνή μουσική κοινότητα.

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, 210 3425335, στις 10.30 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.