Μια «δεμένη» αγγλόφωνη μπάντα στο Κ44

mia-demeni-agglofoni-mpanta-sto-k44

ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Οι Modrec ένα από τα post punk/noiz rock συγκροτήματα της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής που ξεχωρίζουν, εμφανίζονται την Πέμπτη 7 Απριλίου στο Τώρα Κ44 με δύο albums στις αποσκευές τους.

Μετά το ντεμπούτο τους «ArtNaive» που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, οι Modrec κυκλοφόρησαν το 2010 το δεύτερο album τους «Mascaraddiction». Οι άρτιες μουσικές συνθέσεις και η ωριμότητα των αγγλόφωνων στίχων του δίσκου μαρτυρούν ότι δέκα χρόνια μετά τη γέννησή του, το συγκρότημα δεν σταματάει να δουλεύει και να εξελίσσεται.

Παρακολουθώντας μια συναυλία των Modrec, νιώθει κανείς τον ηλεκτρισμό μέσα στον χώρο που μεταδίδει στον θεατή μια μπάντα αυθεντική και «δεμένη». Αυτή την ατμόσφαιρα μεταφέρει πλήρως το «Mascaraddiction» που περιέχει ατόφια τη νευρώδη ενέργεια και την φρεσκάδα των live τους.

Οι Modrec, το αγγλόφωνο γκρουπ της post punk και noiz rock σκηνής, με αρκετά στοιχεία progressive στη μουσική τους, μέσα σε 10 χρόνια κάνοντας, αργά και σταθερά βήματα και ακολουθώντας πιστά αλλά και αυθόρμητα το DIY ήθος, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη ακόμα και των πιο απαιτητικών ακροατών του είδους.

Πληροφορίες: Τώρα Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, στις 10 μ.μ., είσοδος ελεύθερη