Μία εξαιρετική κυρία της jazz έφτασε στην Αθήνα

mia-eksairetiki-kuria-tis-jazz-eftase-stin-athina

ΣΑΒΒΑΤΟ, 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει για άλλη μια φορά τη φωνή, τη σκηνική παρουσία και το πάθος της εξαιρετικής jazz τραγουδίστριας Deborah Davis.

Η κυρία της jazz Deborah Davis επισκέπτεται ξανά τη χώρα μας για μερικές εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club, από την Παρασκευή 8 μέχρι και την Πέμπτη 14 Απριλίου.

Η Deborah Davis διαθέτει τη φυσική χάρη και τη βαθειά γνώση που ξεχωρίζει τις μεγάλες jazz τραγουδίστριες καθώς και το feeling να βιώνει και να κάνει δικά της τα jazz και soul standards, που αποτελούν τον κύριο κορμό του ρεπερτορίου της.

Προέρχεται από το Τέξας, ζει στη Νέα Υόρκη, παίζει με τη δρώσα αφρόκρεμα της jazz, κάνει συχνές περιοδείες στην Ευρώπη και τον κόσμο και επιμελείται η ίδια την παραγωγή των δίσκων της, στη δική της εταιρία. Πέρα από την ερμηνεία όμως, γράφει τραγούδια και ποίηση, είναι ηθοποιός, χορεύτρια και αθλήτρια!

Σε κάθε παράσταση και σε κάθε album που ηχογραφεί, η Deborah δίνει την εντύπωση ότι βιώνει μια ολόκληρη ανθρώπινη ιστορία, με έρωτα, πάθος, χαρά, πόνο, ενώ παράλληλα, δίνει μια jazz υπόσταση σε κλασικά ρυθμικά κομμάτια και μπαλάντες, πηγαίνοντας πάντα το καλλιτεχνικό της όραμα ένα βήμα πιο μπροστά.

Πληροφορίες: Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς, 210 9213310, www.halfnote.gr , στις 10.30 μ.μ., (Κυριακή στις 9 μ.μ.), είσοδος 20, 25 και 30 ευρώ.