Εκρηκτικό hip-hop και reggae μείγμα στο Bios

ekriktiko-hip-hop-kai-reggae-meigma-sto-bios

ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Ένα δυναμικό dj δίδυμο επανέρχεται δυναμικά στο μπαρ πάνω από το Bios και επεξεργάζονται ένα εκρηκτικό μείγμα από hip-hop, reggae και τζαμαϊκανά στοιχεία.

Το δίδυμο Mammy Hot Daddy Cool, δηλαδή οι djs Anna Mystic και Blend Mishkin επανέρχεται στο Bios και υπόσχεται ένα ξέφρενο hip hop/reggae party, το Σάββατο 30 Απριλίου.

Ο Blend Mishkin είναι ιδρυτικό μέλος του label/collective Cast-a-blast που δημιουργήθηκε το 2006. Έχει έναν ενδιαφέροντα κατάλογο με κυκλοφορίες που ξεκινά το 1997 σε διάφορα labels και έχει κάνει remixes για τους DJ Spooky, Wax Tailor και Hot 8 Brass Band, παραγωγή για τους Duke Abduction, τους Tootsie Babes και τη Sugahspank!, ενώ έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Natasha Atlas, οι Papawa (Lovemonk) και οι Earthbound.

To 2009 κυκλοφόρησε το όγδοο άλμπουμ του κάτω από το όνομα Blend με τίτλο «Sudden Death (A field guide)» για την Cast-a-blast καθώς και το πρώτο άλμπουμ του ως Palov &Mishkin σε συνεργασία με τον DJ Palov.

Η Anna Mystic ασχολείται με το reggae djing περίπου 17 χρόνια. Έχει παίξει σε αναρίθμητα αθηναϊκά bars και clubs και σε όλη την Ελλάδα σε festival (Synch, RastaVibes, Reggae Vibes, Mama Africa, κ.α.) καθώς και ως warm-up DJ set σε διάφορες συναυλίες. Τα τελευταία 4 χρόνια έχει παίξει στην Αγγλία, στο Brixton στο Λονδίνο (Telegraph, Dogsrar,Troy, New Orleans) καθώς και στο Brighton (Bassment,Volt).

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, 210 3425335, είσοδος ελεύθερη, στις 10 μ.μ.