O Σάκης Ρουβάς κατεβαίνει Γλυφάδα

o-sakis-roubas-katebainei-glufada

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Από τις 29 Απρίλη, ο Σάκης Ρουβάς κλείνει ραντεβού στο «Thalassa - The S Club» της Γλυφάδας, με την Τάμτα και τους Cabin 54.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει συνεργαστεί ξανά με επιτυχία στο παρελθόν με την Τάμτα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ οι Cabin 54 ήταν στο πλευρό του τραγουδιστή τον φετινό χειμώνα, στις εμφανίσεις του με την Άννα Βίσση.

Ο Σάκης Ρουβάς αναμένεται να απογειώσει το κοινό με την εκρηκτική του διάθεση σε μια dance club ατμόσφαιρα στο Thalassa - The S Club για περιορισμένες μόνο εμφανίσεις. Ο ταλαντούχος performer ετοιμάζει ένα πρωτοποριακό θέαμα με ξεχωριστές ερμηνείες.

Μαζί του η Τάμτα με την ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία και οι δυναμικοί Cabin 54 θα επαναφέρουν τον ενθουσιασμό και τη μοναδική ατμόσφαιρα του S Club, όπου συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με τον Σάκη, ανατρέποντας τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης, ενώ o Απόστολος Μητρόπουλος σε ένα ξεχωριστό, εμπνευσμένο dj set θα κρατά ανεβασμένη τη διάθεση.

O χώρος του πρώην Thalassa People’s Stage μεταμορφώθηκε σ’ ένα υπερσύγχρονο χώρο ψυχαγωγίας για να υποδεχτεί ένα δυνατό show γεμάτο ενέργεια, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό.

Πληροφορίες: Thalassa - The S Club, Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας, 210 8983179.