Dub, techno και ska ήχοι στο Bios

dub-techno-kai-ska-ixoi-sto-bios

O Barry Ashworth από τους Dub Pistols

ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2011

O dj Blend Mishkin υποδέχεται ένα από τα κορυφαία ονόματα της βρετανικής dance σκηνής για ένα ξεσηκωτικό dj set στο Bios.

Την Παρασκευή 6 Μαΐου, o Blend Mishkin υποδέχεται στο μπαρ πάνω από το bios τους Dub Pistols που με το μείγμα dub, techno, ska και punk και τον φουτουριστικό skank ήχο τους, υπόσχονται ένα άκρως χορευτικό dj set.

Οι Dub Pistols είναι μια dub και big beat μπάντα της Μεγάλης Βρετανίας και ιδρύθηκαν το 1996 από τον Barry Ashworth. Έχουν κάνει πολύ επιτυχημένα mash-ups για τον Μοby, τους Limp Bizkit, τον Ian Brown, τους Korn και τον Bono μεταξύ άλλων και έχουν υπογράψει την μουσική για πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων και των «Blade 2», «Bad Company» και «Mystery Men». Σημαντική κυκλοφορία τους ήταν το LP «Six Million Ways To Live» που κυκλοφόρησε το 2009.

Ο Barry Ashworth επίσης, γράφει μουσική για πολλά παιχνίδια του Playstation και έχει κάνει remixes για καλλιτέχνες όπως οι Atomic Hooligan, DJ Love, Myagi και άλλοι, ενώ έχει εμφανιστεί ως DJ τον τελευταίο χρόνο σε clubs στην Αυστραλία, την Ταϋλάνδη, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ιταλία και σε πολλές άλλες πόλεις του κόσμου, πάντα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, 210 3425335, είσοδος ελεύθερη, στις 10 μ.μ.