Το εναρκτήριο πάρτι του Tesla bar στο Bios

tesla-bar Eftychia Vlachou
ΤΡΙΤΗ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

To Tesla bar ανοίγει αυτόν τον Σεπτέμβριο στο ισόγειο του κτηρίου του Bios στην Πειραιώς και μας προσκαλεί αυτή την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στο πρώτο του μεγάλο ανοιχτό πάρτι.

Ένας ανοιχτός, ελεύθερος χώρος που θα λειτουργεί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με ζεστούς και κρύους καφέδες, μία μεγάλη ποικιλία από τσάι και βότανα, κέικ και σνακ, φυσικούς χυμούς, εξωτικά απεριτίφ και ό,τι μπορεί να χρειαζόμαστε για να κάνουμε τα διαλείμματα μας πιο ευχάριστα και ποιοτικά.

Η ομάδα πειραματίζεται και παρασκευάζει συνεχώς νέες συνταγές για νόστιμα κοκτέιλ, με αλκοόλ ή χωρίς, αλλά και νέα σνακ για να τα συνοδεύσει, χρησιμοποιώντας την τεράστια γκάμα των υλικών που προσφέρει η ελληνική και ανατολίτικη κουζίνα, υιοθετώντας σύγχρονες τεχνικές και τρόπους σερβιρίσματος.

Μαζί στο εναρκτήριο πάρτι θα βρίσκεται η Fortuna Records από το Τελ Αβίβ, μια εξαιρετική δισκογραφική εταιρεία που αναζητά σπάνιους ψυχεδελικούς ήχους της Μέσης Ανατολής, της Συρίας, της Τουρκίας αλλά και της Ελλάδας και οι δικοί μας Fantastikoi Hxoi,  Mr. Z, Teranga Beat και Terra Exotica, οι οποίοι θα υποδεχτούν τους φίλους μας από το Ισραήλ και θα επιμεληθούν τη μουσική της βραδιάς.

Πληροφορίες: Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, Bios, Πειραιώς 84. Ώρα Προσέλευσης: 21:00. Είσοδος ελεύθερη.