Το Bartesera ανοίγει απόψε τις πόρτες του για τη νέα σεζόν

bartesera
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το Bartesera κλείνει φέτος εννιά χρόνια και απόψε, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο κοινό την ανακαινισμένη εκδοχή του.

Εννέα χρόνια πέρασαν, από την ημέρα που μια κλειστή εμπορική στοά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη, Λέκκα & Πραξιτέλους, μεταμορφώθηκε σ’ έναν χώρο πολλαπλών μορφών ψυχαγωγίας, το Bartesera.

All day lounge Αίθριο για καφέ και χαλαρή επικοινωνία, δυνατό bar με ωραίες μουσικές και μεγάλη κάβα ποτών & κρασιών και Gallery, ωραίος εκθεσιακός χώρος που φιλοξένησε εκθέσεις πολλών νέων καλλιτεχνών, συνέθεσαν κάποιες από τις δραστηριότητες του.

Στο άνοιγμα όμως της νέας σεζόν, ακολουθώντας τα νέα ζεστά χρώματα της ανακαίνισης του, το Bartesera επαναπροσδιορίζεται δυναμικά με:

-  επιλεγμένες μουσικές από DJ's κάθε βράδυ
- Happening's & parties
- ακόμα πιο δυνατή μπάρα με μεγαλύτερη γκάμα ποτών & κρασιών
- ποικιλίες καφέ στο Αίθριο για το πρωί, ελαφριές σαλάτες /σνακ για το μεσημέρι
- ενδιαφέρουσες εκθέσεις στον εκθεσιακό του χώρο, Gallery.

Τα πρώτα events:

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου  - Το Bartesera σας περιμένει στο πάρτυ, που θα δοθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας, με αφορμή την ταινία «Καλωσήρθες στη Νέα Υόρκη» του Εΐμπελ Φεράρα.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, στις 20.00 - Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της Πηνελόπης Βλαχογιάννη με τίτλο «Κυβερνώντας την κρίση»

Πληροφορίες: Bartesera: Κολοκοτρώνη 25 - Στοά Πραξιτέλους – Αθήνα,  210 3229805.