Ένα swing party διαφορετικό από τα άλλα

ena-swing-party-diaforetiko-apo-ta-alla

ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΜΑΙΟΥ 2011

Μία πολυσυλλεκτική μπάντα, δύο υπέρ-ταλαντούχες τραγουδίστριες και ένας dj υπόσχονται μία αξέχαστη swing βραδιά.

Οι Swing Shoes, η Sugahspank, η Ειρήνη Δημοπούλου και ο dj Oxocube ανεβαίνουν στη σκηνή του Half Note Jazz Club τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Μαΐου, με διαθέσεις που υπόσχονται ένα ξέφρενο χορευτικό party.

Οι Swing Shoes είναι μια ανήσυχη, πολυσυλλεκτική, κεφάτη μπάντα που ξεκίνησε το 2006 παίζοντας στον δρόμο. Στο αρχικό ντουέτo των Swing Shoes, Άδωνι Γουλιέλμο και Γιώργο Κούτρα, προστέθηκαν σύντομα και άλλοι μουσικοί, ο Πάνος Τομαράς στο μπάσο και ο Ανδρέας Σιγαλός στο βιολί δημιουγώντας ένα κλασικό gypsy swing σχήμα. Οι επιρροές τους εκτείνονται από όλο το φάσμα της swing και της jazz μουσικής μέχρι τον Django Reinhardt, Romane, Duke Ellington και Μανώλη και την ελληνική παράδοση

Η Sugahspank, κατά κόσμον Γεωργία Καλαφάτη, εντυπωσιάσε με τον πρώτο δίσκο της «The Incredible / The Invisible» και το ξεχωριστό, out-soul from the outer space ήχο. Μαζί με την ταλαντούχα Eιρήνη Δημοπούλου είναι οι δύο τραγουδίστριες που συχνά συνοδεύουν τους Swing Shoes.

Η swing αυτή παρέα θα συμπληρωθεί από τον DJ Oxocube- δημιουργό του The Ottawa Bros: Duck Soup και συνεργάτη της Sugahspank - στα κρουστά.

Πληροφορίες: Half Note Jazz Club, Τριβωριανού 17, Μετς, 210 9213310, είσοδος 20 ευρώ (Τραπέζι), 15 ευρώ (bar), στις 10.30 μ.μ.