Opening party στο χειμερινό White Noise

white-noise
ΤΡΙΤΗ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Το White Noise αφήνει πίσω το καλοκαίρι και αφού αποχαιρέτησε την ταράτσα προσγειώνεται αυτή την Παρασκευή στο ισόγειο της Ευμολπίδων 20 για έναν εκρηκτικό χειμώνα.

Φέτος, στο ανανεωμένο big size White Noise θα παρτάρουμε ακόμη περισσότερο, ακόμη πιο δυνατά. Με τις alternative μουσικές επιλογές του Bazinga από το εντυπωσιακό βάθρο του dj, με μοναδικά events - έκπληξη, αλλά και lives ξεχωριστών καλλιτεχνών. Και φυσικά, με τα πιο φθηνά και καθαρά ποτά της πόλης.

Το White Noise Music Place είναι ένας εναλλακτικός πολυχώρος που στεγάζεται σε δυόροφη μονοκατοικία στο Γκάζι, στην οδό Ευμολπιδών 20. Στο ισόγειο την βγάζουμε το χειμώνα με πάρτι, dj set και live με μουσικά σχήματα. Συχνά, μάλιστα φιλοξενούνται εικαστικές εκθέσεις και bazaar. Στον πρώτο όροφο, στεγάζεται στούντιο μουσικής για πρόβα, ηχογράφηση αλλά και προσωπική εξάσκηση. Ενώ το καλοκαίρι, ανεβαίνουμε ταράτσα!

Ραντεβού λοιπόν αυτή την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 στο opening party του χειμερινού White Noise, με μία μοναδική προσφορά για να καλωσορίσουμε τη νέα σεζόν: Όλα τα ποτά στα 5 ευρώ!

Στα decks θα βρίσκεται ο Bazinga, με τις αγαπημένες μουσικές της alternative rock / indie σκηνής.

Τιμές
Ποτό : 6 ευρώ (Όλα τα ποτά) / Μπύρα : Από 3,5 ευρώ μπουκάλι (500ml) / Κοκτέιλ : 7 ευρώ (Μεγάλο ποτήρι) / Ποτήρι Κρασί : 3 ευρώ / Σφηνάκια : 2 ευρώ. Κάθε Παρασκευή & Σάββατο 20:00 έως 22:00 Happy Hour: Ποτό 5 ευρώ, Κοκτέιλ 6 ευρώ και Βαρελίσια Budweiser 4,5 ευρώ (500ml)

Πληροφορίες: White Noise Music Place, Ευμολπιδών 20, Γκάζι.
https://www.facebook.com/Whitenoisemusicplacepage/timeline