W Poolside Dreams: Eδώ η διασκέδαση έχει κάτι παραπάνω

w-poolside-dreams-edo-i-diaskedasi-exei-kati-parapano-diaskedasi-exei-kati-parapano

ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2011

Μετά από έναν καυτό χειμώνα στο νούμερο 130 της Πειραιώς, το W Night Club Athens/ Poolside Dreams έκανε ήδη ένα grand opening στην παραλία της Γλυφάδας και υποδέχεται πλέον, τους φανατικούς clubbers της Αθήνας.

Κι αυτό το καλοκαίρι, σε έναν ανανεωμένο χώρο με ιδιαίτερα καλαίσθητο décor και με το μαγευτικό σκηνικό που συνθέτει η king size πισίνα σε συνδυασμό με τη θέα της θάλασσας, το W Summer Club λέει «ναι» στην καλοκαιρινή μας διάθεση, στις υψηλές θερμοκρασίες, στο προσεγμένο και πρωτότυπο κοκτέιλ, στα δυνατά vibes και στον ατελείωτο χορό.

Έχοντας προνοήσει για τη διασκέδασή μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, το W διοργανώνει θεματικά parties που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις και κάνουν τους επισκέπτες να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας.

Κάθε Τρίτη λοιπόν, το «Make Me King» party αναλαμβάνει να ταράξει τα νερά της νυχτερινής ζωής με μουσικές επιλογές και hits από R’n’B (και όχι μόνο) με τους DJs Silence & MrFrench στα decks.

Τη σκυτάλη παίρνει το «F Νight», ένα ιδιαίτερο event που κάθε Τετάρτη, με επίκεντρο fashion εκκεντρικές ιδέες, συγκεντρώνει το καλόγουστο κοινό της πόλης και τις πιο όμορφες παρουσίες. Το party πλαισιώνεται με mix ρυθμούς dance, pop, R’n’Β και Greek, με τους Giorgo Vasileiou / DJ Robo στη μουσική.

Κάθε Πέμπτη ξεκινά το «Show me Love» party με εφέ, happenings και εκπλήξεις που αποτελούν εγγύηση για τη διασκέδαση του φετινού καλοκαιριού, μέσα από τον συνδυασμό της house με την R’n’B μουσική, από τους Johnny Gerontakis και Thomas Tsourelis.

Tις Παρασκευές με το «Sweet Disposition», τα decks του W «παίρνουν φωτιά» από τους resident djs Stauro De la Cruz και Dimitri Trikalioti (Dance, R’n’B, Greek, Pop, Rock). Με πυροτεχνήματα, extreme dance show και εφέ, θα έχετε την αίσθηση ότι το party δεν θα τελειώσει ποτέ!

Το Σάββατο, στο party «Poolside Dreams Mainstream Night» του W, όλοι οι clubbers της Αθήνας χορεύουν στους ρυθμούς των resident djs Stauros De la Cruz και Dimitris Trikaliotis με Ηouse, Pop, RnB, Greek, Dance.

Οι μέρες της εβδομάδας είναι επτά και οι παραπάνω επιλογές είναι αρκετές για όσους θέλουν να βιώσουν δυνατές καλοκαιρινές νύχτες με χορό και κέφι στο «W Summer Club/ Poolside Dreams» όλη την εβδομάδα.

Πληροφορίες: Διαδόχου Παύλου B, 2η Mαρίνα Γλυφάδας, Γλυφάδα, 210 8944048.

Χριστίνα Γρυλλάκη