B.E.D.: Διασκέδαση «Before Every Dawn»

bed-diaskedasi-before-every-dawn

ΤΡΙΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2011

Την έκπληξη για φέτος το καλοκαίρι κάνει το B.E.D Club Restaurant δημιουργώντας νέα δεδομένα στη νυχτερινή διασκέδαση, στην παραλία του Aστέρα Γλυφάδας, στον χώρο του Balux, έναν από τους ομορφότερους χώρους της παραλιακής.

Πλήρως ανακαινισμένο, με το υπερυψωμένο backstage prive να κλέβει την παράσταση στον εσωτερικό χώρο και με σήμα κατατεθέν το νέο hit του καλοκαιριού του Ralvero Dadz ‘N’ Effect – «In My Bedroom», το B.E.D Club Restaurant αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για τις νυχτερινές περιπλανήσεις μας στην καλοκαιρινή Αθήνα, αυστηρά «πριν από κάθε ξημέρωμα!», όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά και τα αρχικά του ονόματος του («Before Every Dawn»).

Ο χώρος της πισίνας με θέα τη θάλασσα, οι στιλιστικές αλλαγές του μαγαζιού και τα μουσικά shows έχουν σίγουρα άρωμα από καλοκαίρι και προδιαθέτουν για party μέχρι πρωίας. To Β.Ε.D, έχοντας μεριμνήσει γι’ αυτό, μας προτείνει θεματικές βραδιές μέσα στην εβδομάδα.

Έτσι, κάθε Τετάρτη ένα «Be delicious» r`n`b & house party περιμένει τους clubbers. Tα βράδια της Τετάρτης ξεκινούν με house και r'n'b ακούσματα, χορευτές και ΜCs που δίνουν το δικό τους στίγμα στο party.

Την Πέμπτη ακολουθεί το «Rock my house & house my rock», ένα ξεχωριστό και πρωτοποριακό live project μέσα από το πάντρεμα της γλυκιάς house μουσικής του dj Jojo & Duke με την rock αντισυμβατική διάθεση του συγκροτήματος 1550. Και τέλος, κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι μόνιμοι DJs Theo Kindis και Nik Fom παίζουν mainstream μουσική για πολύ χορό και διασκέδαση.

Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις προς αναζήτηση νυχτερινών εξόδων γεμάτες με κόσμο και χορό που δεν σταματά, έχουν ήδη ξεκινήσει και το B.E.D Club Restaurant φαίνεται ότι μας υπόσχεται πολλά πάνω σ΄ αυτό.

Πληροφορίες: Λεωφ. Ποσειδώνος 58 Αστέρας Γλυφάδας, ημέρες λειτουργίας Τετάρτη-Σάββατο, 210 8941620, είσοδος/ποτό στο bar 15 €, τιμή απλής φιάλης 110€/5 άτομα, τιμή special φιάλης 130€/5 άτομα.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΡΥΛΛΑΚΗ