Το Τρένο-θέατρο γίνεται υπαίθριο bar

to-treno-theatro-ginetai-upaithrio-bar

ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Open-air bar, μουσικά lives και θεατρικά happenings περιμένουν τους νυχτόβιους της πόλης σε ένα δροσερό σημείο της καλοκαιρινής Αθήνας, στο Τρένο στο Ρουφ.

Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο-εστιατόριο το Τρένο στο Ρουφ, για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι, βγάζει «τραπεζάκια έξω» σε ένα open-air bar στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού του Ρουφ. Με καλλιτεχνική διάθεση φιλοξενεί τους Αθηναίους που ψάχνουν μια δροσερή γωνιά για την έξοδό τους τις «καυτές» μέρες του καλοκαιριού ή θέλουν να ξεφύγουν από το πολύβουο κέντρο και την παραλιακή.

Με φόντο τα παλιά βαγόνια του Τρένου-Θεάτρου και δίπλα σε ελιές και πικροδάφνες που φύτεψε η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Τατιάνα Λύγαρη -η δημιουργός του πρωτότυπου αυτού σιδηροδρομικού πολυχώρου- μπορείτε να απολαύσετε από τη δύση του ηλίου, παγωμένα κοκτέιλ με τη συνοδεία live μουσικής.

Τη live lounge ατμόσφαιρα θα διαδέχεται η dj Miss S, ενώ λίγο αργότερα θα συναντιούνται δημιουργικά νέοι καλλιτέχνες ηθοποιοί, τραγουδιστές, εικαστικοί, street artists και μουσικά συγκροτήματα σε απρόβλεπτα lives.

Το bar της αμαξοστοιχίας θα λειτουργεί από τις 2 Ιουνίου, καθημερινά από τις 8 μ.μ.

Πληροφορίες: Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, Αποβάθρα Σιδηροδρομικού Σταθμού Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως - Προαστιακός Ρουφ, 210-5298922.