Το Drazel bar ανοίγει τις πόρτες του για το αθηναϊκό κοινό

to-drazel-bar-anoigei-tis-portes-tou-gia-to-athinaiko-koino

ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Το γνωστό street bar στο Γκάζι προσκαλεί τους Αθηναίους θαμώνες του σε ένα δροσερό, μουσικό και κεφάτο καλοκαίρι στους ανακαινισμένους χώρους του.

Το Drazel bar, ένα από τα πιο γνωστά street bars της Αθήνας, υποδέχεται το κοινό στον ανακαινισμένο χώρο του με τα μεγαλύτερα ονόματα της house και electro dance σκηνής. Με πλούσιο πρόγραμμα και πολλή μουσική, το Drazel επιχειρεί να γίνει η Νο1 επιλογή για φέτος το καλοκαίρι, από το πρωί, μέχρι και το βράδυ.

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη εναλλασσόμενοι djs θα φιλοξενούνται στα decks του Drezel για ηλεκτρονικά sets, ξεκινώντας από την Πέμπτη 9 Ιουνίου με τον dj Salas. Τις Παρασκευές, οι Gus & Bonso θα φιλοξενούν για δεύτερη συνεχή χρονιά, φίλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό και προσκαλούν το κοινό σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Κάθε Σάββατο βράδυ, διαδοχικά οι DimPap, No Rabbitz και Nick-h θα μιξάρουν μοναδικά dj set, δημιουργώντας το soundtrack αξέχαστων καλοκαιρινών βραδιών.

Το καλύτερο βέβαια είναι ότι στη ταράτσα του bar μπορεί κανείς πλέον να απολαύσει μοναδικά δροσερά πολύχρωμα cocktails με φρέσκα φρούτα, όμορφη διακόσμηση και μουσικά άλματα από την lounge στην electro μουσική σκηνή, περνώντας ευχάριστα τα καλοκαιρινά του βράδια.

Πληροφορίες: Drazel bar, Περσεφόνης 31 & Ιάκχου, Γκάζι, 697 6086030, είσοδος ελεύθερη.