Saint Solange: η νέα δυναμική άφιξη στη νυχτερινή Αθήνα

saint-solange
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Στον πεζόδρομο της Ερμού, σε μια περιοχή «ποτισμένη» με positive vibes από την εποχή του ιστορικού Άτομο και του +Soda, στον ίδιο χώρο που μέχρι πριν λίγα χρόνια στεγαζόταν το εμβληματικό Interni, έρχεται ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί για να ταράξει τα νερά.

Το νέο hotspot επαναφέρει το heartbeat του stylish clubbing και με πρωτοποριακές, μουσικές προτάσεις και θεματικά parties, που φιλοδοξούν να γράψουν τη δική τους ιστορία, θέλει να πρωταγωνιστήσει στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας.

Δυο νέοι επιχειρηματίες της πόλης, με σημαντική, ήδη, παρουσία στον χώρο του entertainment και του wellbeing, o Ντένις Παπαγεωργίου (Rakkan, Tesoro Mio) και ο Πέτρος Σουσανιάν (Rolling Stone Party), αποφάσισαν να μας ξανασυστήσουν την elegant, classy, sexy nightlife, προτείνοντας καλή μουσική και τα πιο ιδιαίτερα events.

O χώρος που επέλεξαν, το Interni, σημείο αναφοράς για την περιοχή, ανανεώθηκε και ανακαινίστηκε πλήρως από τη σχεδιαστική ομάδα της 21 Constructions και μετατράπηκε σε ένα club υψηλών προδιαγραφών. Εξαιρετικό περιβάλλον, τελευταίας τεχνολογίας ηχοσύστημα, φωτισμός υψηλών προδιαγραφών, φιλικό προσωπικό, theme scenery και ενδυματολογικά ευρήματα, διεθνείς guests και συνεχείς εκπλήξεις είναι τα στοιχεία, που θα αναδείξουν το Saint Solange στο hot spot της πόλης.

Και ιδού τα parties που θα μας απασχολήσουν από εδώ και στο εξής:

Thursday's Freak Show

Ή αλλιώς κάθε Πέμπτη το Saint Solange αναφωνεί «If U dare U are welcome»!
Λονδρέζικη, edgy ερωτική ατμόσφαιρα, spooky και underground διάθεση, extravagant διακόσμηση, με κάτι από την ομίχλη και το σκοτάδι της πρωτεύουσας του Ευρωπαϊκού clubbing. O resident DJ παραμένει «γρίφος» και παίζει back to back με τον DJ Lannka.  Παραμένουμε θεατές ή γινόμαστε κοινωνοί «σκηνοθετημένων» ακραίων στιγμιότυπων και δρώμενων;
Η απόφαση δική σας αλλά don't forget: «If U dare U are welcome»!

Opening Freak Show Party: Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου

Electro Sexual Fridays

Τις Παρασκευές τα parties στο Saint Solange, έχουν την υπογραφή του Johnny Gerontakis και της Smile Team: Electro Sexual Fridays! Ηλεκτρική, μυστηριακή, φουτουριστική ατμόσφαιρα στους ήχους mainstream EDM, της πιο σύγχρονης μουσικής τάσης της εποχής, ότι πιο «now» ακούγεται εκεί έξω.

Το Saint Solange ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και υποδέχεται τον Johnny Gerontakis, για να παίξει πρώτος στα decks του Saint Solange.

One Night in Paris
(produced by Petros Sousanian)

Oι πόρτες του Saint Solange γίνονται πύλες που μας μεταφέρουν στο... Παρίσι. Κάθε Σάββατο δημιουργείται ένα μοναδικό σκηνικό με burlesque αισθητική, ξεχωριστή διακόσμηση και θεατράλε κουστούμια, με τη μουσική υπογραφή του resident DJ, NSI, που υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο «Parisian House Experience».

Η ομάδα Minotaur-Minotaur, που μας έχουν «κακομάθει» συστήνοντάς μας ότι πιο έξυπνο κυκλοφορεί στα παγκόσμια dance floors, πιστεύει ότι εκλεπτυσμένη αισθητική του Saint Solange ταιριάζει απόλυτα με τις δικές της μουσικές επιλογές. Έτσι, μια Κυριακή απόγευμα, κάθε μήνα, η ομάδα Minotaur-Minotaur μας ξεναγεί στη «σκοτεινή πλευρά της πόλης» με μοναδικά events με τα πιο hot ονόματα της  παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής. Με τη σφραγίδα του Resident Advisor μας προκαλούν να υποδεχθούμε:

- στις 22 Νοεμβρίου τον Sharam Jey,
που μεγαλουργεί στα διεθνή decks και μας απογειώνει με τις electro house remixes του.
Έρχεται να μας προσφέρει την απόλυτη techno house εμπειρία.

- στις 20 Δεκεμβρίου τον Εdu Ιmbernon, εκ Βαλένθιας ορμώμενος, ο πολυτάλαντος DJ προτείνει ένα «φλογερό» μείγμα electronica, house και indie μουσικών

και στις 11 Ιανουαρίου την Deborah de Luka,
τη sexy Iταλίδα που μιξάρει παθιασμένα και δημιουργεί ένα urban, απόλυτα προσωπικό, fusion μείγμα hard techno και minimal ήχων

Πληροφορίες: Saint Solange, Ερμού 152 (πεζόδρομος). Οι πόρτες ανοίγουν: 23:30, Τιμή Ποτού: 10 ευρώ, Tιμή Φιάλης: 100 ευρώ ανά 4 άτομα. Τηλ. κρατήσεων: 694 737 0145.