Ο Dj Tiesto ξανά στην Αθήνα

o-dj-tiesto-ksana-stin-athina

ΣΑΒΒΑΤΟ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

Η παγκόσμια περιοδεία «Kaleidoscope» του Tiesto κάνει μια στάση και στην Αθήνα, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, για να ξεσηκώσει ακόμα μια φορά το αθηναϊκό κοινό με τις dance μουσικές του.

Η παγκόσμια περιοδεία «Kaleidoscope» του Tiesto κάνει μια στάση και στην Αθήνα, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, για να ξεσηκώσει ακόμα μια φορά το αθηναϊκό κοινό με τις dance μουσικές του.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ίσως, dance περιοδεία που θα διαρκέσει 18 μήνες, με 150 show, σε πέντε ηπείρους. Στην Αθήνα το υπερ-σόου του Tiesto θα γεμίσει τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΤαεΚβοΝτο στο Φάληρο, με dance μουσική, οπτικοακουστικά εφέ και πολύ χορό.

Ο Tiesto είναι ένας από τους μεγαλύτερους και γνωστότερους dj του πλανήτη και μετά την επιτυχημένη εμφάνισή του στο Global Dance Festival του 2009, έρχεται με καινούργιο άλμπουμ στις αποσκευές του, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως η Nelly Furtado και ο Calvin Harris έχουν συνεργαστεί με τον Tiesto στο άλμπουμ του Kaleidoscope, το οποίο ανέβηκε στο top 10 των παγκόσμιων μουσικών προτιμήσεων από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Στη σκηνή του ΤαεΚβοΝτο μαζί του θα βρεθεί ο Έλληνας Dj Ecotek, ο οποίος έδωσε το «παρών» και στο φετινό Global Dance Festival στον ίδιο χώρο, τον Ιούλιο, στο πλευρό του Armin Van Buuren.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο Tiesto στους θαυμαστές του εκείνη τη βραδιά βρίσκονται και η τεράστια γιγαντοοθόνη έκτασης 80 τετραγωνικών μέτρων, η 10 τετραγωνικών κονσόλα, ο φωτισμός έντασης 168.000 watt, τα 100 ηχεία της αίθουσας, αλλά και τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα που θα απολαύσει το κοινό εκείνη τη βραδιά.

Πριν από τον Tiesto, τα decks θα καταλάβουν οι dj Reckless και Ecotek, ενώ τη βραδιά θα κλείσει νωρίς το πρωί o Junior Rush.

Πληροφορίες: Κλειστό Παλαιού Φαλήρου, Ολυμπιακές εγκαταστάσεις ΤαεΚβοΝτο, εισιτήρια 25, 45 ευρώ (προπώληση), 35, 55 ευρώ (ταμείο). Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30 μ.μ. Reckless 9-10 μ.μ., Ecotek 10-12 μ.μ., Tiesto 12-3 π.μ., Junior Rush 3-5 μ.μ.