Καλωσορίστε το φετινό καλοκαίρι στο ανανεωμένο Baraonda

kalosoriste-to-fetino-kalokairi-sto-ananeomeno-baraonda

ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο, το exclusive bar restaurant Baraonda υποδέχεται με καλοκαιρινή διάθεση τους φίλους του στον γνωστό του χώρο στην οδό Τσόχα των Αμπελοκήπων.

Η πολυτέλεια και το service υψηλών προδιαγραφών υπόσχονται κοσμοπολίτικες καλοκαιρινές βραδιές για τους εραστές της πόλης που θέλουν να απολαύσουν το ποτό αλλά και το φαγητό τους σε ένα όμορφο χώρο στο κέντρο της πόλης, που μόλις ανανεώθηκε, διατηρώντας το baroque στιλ του.

Χωρίς μουσικά σύνορα και περιορισμούς, το Baraonda παίζει mainstream παλιές και νέες επιτυχίες, ενώ οι θεματικές βραδιές του Club και οι Guest DJs φέρνουν τον ρυθμό από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου.

Το μενού του εστιατορίου επιμελείται ο βραβευμένος chef Μιχάλης Ντουνέτας, προσφέροντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες με τη συνοδεία κρασιών από την πλούσια οινοθήκη του Baraonda. Ο κατάλογος με τα κοκτέιλ επίσης, δεν έχει τελειωμό. Επιλέξτε ένα δροσιστικό ποτό και αφεθείτε στις μουσικές επιλογές του resident dj Νίκου Σύρμου, διασκεδάζοντας ως το πρωί στον χώρο του bar.

Πληροφορίες: Baraonda, Τσόχα 43, Αθήνα, 210 6444308, 210 6441778, ανοικτά Τετάρτη - Σάββατο από τις 9 μ.μ.