Χορεύοντας για ακόμα μια χρονιά... πάνω από το Αιγαίο

xoreuontas-gia-akoma-mia-xronia-pano-apo-to-aigaio

ΣΑΒΒΑΤΟ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Το Cavo Paradiso ανοίγει ξανά τις πόρτες του και το φετινό καλοκαίρι στο νησί των ανέμων αναμένεται καυτό.

Το πασίγνωστο club της Μυκόνου Cavo Paradiso με την στρατηγική θέση που σου κόβει την ανάσα και τους εξαιρετικούς guest καλεσμένους, επιφυλάσσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις για τον μήνα Ιούλιο. Με παγκοσμίως αναγνωρισμένους djs, happenings και πολλές ώρες χορού, θα συγκεντρώσει σίγουρα πλήθος κόσμου.

Από το Σάββατο 2 Ιουλίου, τα events ξεκινάνε με τον κάτοχο Grammy house dj Roger Sanchez κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη, μαζί με τον dj Dino. Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου τα decks του Cavo θα καταλάβουν οι Argie και Nis_Jou_Vane και την αμέσως επόμενη ημέρα, ο Freespirit και ο Ramiro Romero.

Ο GPAL και η Άννα Μαρία Χαροκόπου ή αλλιώς ΑΜΧ, που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας όλα αυτά τα χρόνια, αναλαμβάνουν τις μουσικές επιλογές μαζί με τον Valeron την Πέμπτη 7 Ιουλίου, ενώ στις 9 του μηνός σειρά έχουν οι G.Siras, Christian Cambas, Viton και Simos Danalis.

Η Olga Kouklaki, o Siopis και ο Leon Segka θα βρεθούν στο Cavo τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και στις 13, η γνωστή «θαμώνας» του club, Ms Lefki μαζί με τον Heavy G θα είναι υπεύθυνοι για τη διασκέδασή σας.

Olga Kouklaki

Ο «πολιτογραφημένος» Έλληνας πλέον, David Morales μαζί με τον Quentin Harris θα εμφανιστούν την Παρασκευή 15 Ιουλίου και την επόμενη μέρα θα απολαύσετε ένα μοναδικό dj set από τους Above&Beyond μαζί με τον Valeron. Ένας ακόμη γνωστός στα club δρώμενα, ο Louie Vega μαζί με τον dj Dino θα καταλάβει την κονσόλα στις 17 Ιουλίου.

Το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιουλίου, αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία αφού στα decks θα βρεθεί η απίστευτη Sister Bliss των Faithless, μαζί με τον Mark Knight και τον Freespirit. Την Τρίτη 19 Ιουλίου ο Καναδός Richie Hawtin έχει τον λόγο μαζί με τους Barem και Manolaco, ενώ ο Sasha θα γιορτάσει δέκα χρόνια party στη Μύκονο μαζί με τους Fransesco Farfa, Nicola Zucchi και Heavy G στις 20 Ιουλίου.

Ο Sven Vath με τη σειρά του θα γιορτάσει τα 30 του χρόνια ως dj μαζί με τον Stathis Lazarides στις 21 Ιουλίου και ο «προκλητικός» Benny Benassi αναλαμβάνει να κάνει το κοινό να ιδρώσει μαζί με τον Mikele στις 22 Ιουλίου. Το βράδυ της 23ης Ιουλίου ανήκει στους Sander Kleinenberg, Kaskade και Endie Kenzak και αμέσως μετά, στις 24, τη σκυτάλη παίρνει ο Erick Morillo μαζί με τον G. Siras.

Ο Ολλανδός Sander Van Doorn μαζί με τους Marco V και Valeron θα ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα στις 25 Ιουλίου και ο Roger Sanchez θα ξαναεμφανιστεί την επόμενη μέρα. Στις 27 Ιουλίου, θα απολαύσουμε τους Steve Lawler και Pete Tong, που θα εκπροσωπούν τη house και electronica σκηνή της Βρετανίας.

Tο Cavo Paradiso αναμένεται να πάρει φωτιά στις 28 Ιουλίου με τον πασίγνωστο Tiesto και τον Nick Varon. Κατευθείαν από την Ιαπωνία, αν και γνωστός στα εγχώρια events, ο Satoshi Tomiie θα ξεσηκώσει το κοινό του Cavo με τους house ήχους του, έχοντας στο πλευρό του τον Stathis Lazarides στις 30 Ιουλίου.

Το τέλος του Ιουλίου έρχεται με τον καλύτερο τρόπο και με έναν από τους καλύτερους djs του κόσμου. Φυσικά, μιλάμε για τον Paul Oakenfold, που μαζί με τον Robert Vadney θα αποδείξει ότι ο παλιός… είναι αλλιώς.

Για άλλη μια χρονιά λοιπόν, το ελληνικό καλοκαίρι και το μυκονιάτικο club είναι και πάλι εδώ. Αν το πλοίο ή το αεροπλάνο σας φέρει στο κοσμοπολίτικο νησί, μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε τον ήλιο να ανατέλλει από τη μοναδική αυλή του Cavo Paradiso, χορεύοντας ασταμάτητα στο club που ψηφίστηκε στη 10η θέση των καλύτερων clubs του πλανήτη από το DjMag.