Dj set και live από τους Cyanna στο closing party του Mo Better

dj-set-kai-live-apo-tous-cyanna-sto-closing-party-tou-mo-better

ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Η dj Ino Mei μαζί με ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα, τους Cyanna θα συμπράξουν σε μια άκρως rock ‘n’ roll βραδιά.

Η Ino Mei ολοκληρώνει μια σεζόν γεμάτη μουσική και συγκινήσεις πίσω από τα decks του πιο ιστορικού rock club της Αθήνας, του Mo Better, την Παρασκευή 8 Ιουλίου. Στο ξέφρενο season closing party, μαζί με τη dj θα είναι οι Cyanna, ένα από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα της σύγχρονης rock σκηνής, που θα παίξουν ζωντανά ένα ξεχωριστό ηλεκτρικό-ακουστικό set με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους μαζί με αγαπημένες διασκευές, από Motorhead μέχρι Johnny Cash.

Κάθε Παρασκευή η Ino Mei αφιέρωνε τις βραδιές της στο rock ‘n’ roll, με μουσικά sets γεμάτα με αντιθέσεις που όμως ισορροπούσαν με μαεστρία. Το αποτέλεσμα κάθε φορά ήταν ξεσηκωτικό και όσοι το έζησαν, ξέρουν.

Η ωδή στη μουσική κορυφώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες με τα Friday Live Sessions, μια σειρά από δωρεάν συναυλίες με συμμετοχή καθιερωμένων καθώς και πρωτοεμφανιζόμενων γκρουπ και με το guest dj set του ντράμερ των Mastodon, Brann Dailor, λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του στο Sonishpere Festival.

Τώρα, ήρθε η σειρά των Cyanna, με μια εμφάνιση η οποία μάλιστα θα είναι η τελευταία εμφάνισή τους στην Αθήνα για το καλοκαίρι, πριν αρχίσουν να ηχογραφούν το νέο τους υλικό, δείγματα του οποίου θα παρουσιάσουν στο Mo Better.

Μετά τo gig, θα ακολουθήσει σπέσιαλ αποχαιρετιστήριο dj set από την Ινώ Μέη, μέχρι τελικής πτώσεως, ενώ θα βάλει και το χέρι του ως guest o frontman των Cyanna Spyreas Sid.

Πληροφορίες: Mo Better Club, Θεμιστοκλέους & Κωλέττη 32, Εξάρχεια, στις 11 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.