Ένα πολυσυλλεκτικό event με ελληνικό χρώμα στο Cavo Paradiso

ena-polusullektiko-event-me-elliniko-xroma-sto-cavo-paradiso

Olga Kouklaki

ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Τρεις εγχώριοι πρεσβευτές του ηλεκτρονικού ήχου θα βρεθούν στο μυκονιάτικο club για μια βραδιά γεμάτη ξέφρενη μουσική, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου.

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στα decks του Cavo Paradiso θα βρεθούν οι Leon Segka, Siopis και Olga Kouklaki, στο πλαίσιο του «Electronic Athens Three» Release Party στη Μύκονο.

Η Olga Kouklaki έχει χαρακτηριστεί από το γαλλικό ηλεκτρονικό περιοδικό «Only for Djs» ως «danceflor killer» και «μικρό θαύμα της ηλεκτρονικής σκηνής». Αφού συνεργάστηκε με τους Poni Hoax στα άλμπουμ «Budapest» και «Images of Sigrid», με τον Patrick Bouvet στο δίσκο «Pulsion Phantom» και τους Joalz στο «Very Upstairs From You», ετοιμάζει το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της καθώς και singles τα οποία θα κυκλοφορήσουν μετά το καλοκαίρι.

O δραστήριος παραγωγός και remixer Siopis με ελληνική καταγωγή και έδρα το Βερολίνο, μετά από μια σειρά επιτυχημένες συνεργασίες με τις Bpitchcontrol και Playhouse Crosstown Rebels και με παρουσία σε σημαντικά clubs όπως τα Fabric και Watergate, θα βρεθεί στα decks του Cavo.

Siopis

Τέλος, ο Leon Segka μετά την επιμέλεια της πρόσφατης συλλογής «Electronic Athens Three» και το βινύλιο «Sweeping Range» των Joalz με remixes από τους Felizol, Mr. Statik & Broken Synths, επιστρέφει για τη δεύτερη του εμφάνιση στο Cavo με ένα ανανεωμένο dj set που πρόκειται να παρουσιάσει στη βραδιά του label.

Leon Segka

Πληροφορίες: Cavo Paradiso, Μύκονος, 22890 27075.