Think Positive: Στον αστερισμό του κόκκινου

think-positive-ston-asterismo-tou-kokkinou

ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Κουκλίστικα μικρό, κατακόκκινο, με υπέροχα cocktail. Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά του Think Positive που εδώ και χρόνια προσελκύει τους κατοίκους του Χαλανδρίου και των βορειότερων προαστίων, αλλά όχι μόνο....

Think Positive όνομα και πράγμα. Σκέψου θετικά κι αν δεν θέλεις να σκεφτείς μόνος σου, θα σκεφτείς με το ζόρι… Με τόσα πολύχρωμα κοκτέιλ και με μια τόσο μακριά λίστα με ποτά, δεν μπορεί να μη σου φτιάξει η διάθεση.

Το ύφος του bar είναι περισσότερο minimal θα λέγαμε. Μια μεγάλη λευκή μπάρα και μπόλικα σκαμπουδάκια γύρω-γύρω συνθέτουν τη διακόσμηση του μαγαζιού. Στα δεξιά της μπάρας υπάρχουν δυο τραπέζια με καναπέ για όσους προτιμούν να έχουν την άνεσή τους.

Φυσικά, στο εσωτερικό του bar απαγορεύεται δια ροπάλου το κάπνισμα, για αυτό και η βεράντα του, με λιγότερα από δέκα τραπέζια, είναι μονίμως γεμάτη -με καθήμενους αλλά και ορθίους. Τώρα μάλιστα που κι ο καιρός το επιτρέπει, οι θαμώνες βγαίνουν μέχρι και στον δρόμο… Τα τραπέζια γεμίζουν από νωρίς, ενώ μετά τα μεσάνυχτα, έξω δεν μιλάμε φωναχτά γιατί… φωνάζουν οι γείτονες!

Τι πίνουμε; Πραγματικά δύσκολη ερώτηση. Τι να πρωτοδιαλέξεις; Apple Martini, Mojito, Cucumber Martini, Pomgrenate Splash, είναι μάλλον, τα πιο απλά ποτά από τη λίστα. Εξαιρετικό είναι το ποτό Cheesecake αλλά και το Zombie που σε «χτυπάει» αμέσως κατακούτελα. Όσο για τους εκλεκτικούς και παραδοσιακούς τύπους, το μαγαζί σερβίρει και ρακόμελο! Ζεστό, φτιαγμένο εκείνη την ώρα.

Η μουσική είναι ετερόκλητη. Κινείται σε πολλά επίπεδα και είδη, με μικρή προτίμηση στα indie ακούσματα, αλλά και τη soul, τη reggae, τη rock και ενίοτε την pop να προτιμώνται εξίσου.

Πληροφορίες: Think Positive Cafe, Ανδρέα Γκίνη & Ασπ. Κανατσούλη 2, Χαλάνδρι, 210 6839876.

ΒΑΛΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

[email protected]