Ο κορυφαίος Dj του πλανήτη, Hardwell έρχεται στην Αθήνα

hardwell
ΤΡΙΤΗ, 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Το Ejekt Festival και το Venue παρουσιάζουν στο ελληνικό κοινό τον Hardwell στα πλαίσια του περίφημου Go Hardwell or Go Home tour.

Είναι ο απόλυτος superstar DJ, ο άνθρωπος που – αν και μόλις 27 ετών - σπάει όλα τα ρεκόρ και έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην dance κουλτούρα. Το 2013 έγινε ο νεότερος DJ που κατάφερε να ανέβει στο Νο1 του περίφημου DJ Mag 100 DJs Poll και το 2014 το ξαναέκανε. Οι εμφανίσεις του στα περίφημα mega-festivals Tomorrowland και Ultra έχουν γίνει πια μυθικές, με τα sets του να ξεπερνάνε τα 20.000.000 views και να γράφουν ιστορία στο youtube.

Τα tracks που κυκλοφορεί γίνονται massive επιτυχίες το ένα μετά το άλλο: “Apollo”, “Call Me A Spaceman”, “Cobra”, “Jumper”, “The World”, “Encoded”, “Never Say Goodby”, “Arcadia”, “Three Triangles (Losing My Religion)”, “Smoke”, “How We Do”. Είναι headliner σε ολα τα μεγάλα φεστιβάλ του πλανήτη, ενώ τα προσωπικά shows του μαζεύουν χιλιάδες κόσμου και στις έξι ηπείρους.

Στην Αθήνα θα μας παρουσιάσει και κομμάτια από το πρώτο άλμπουμ της καριέρας του “United We Are”.

Πληροφορίες: Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο Gazi Music Hall, Ιερά Οοδός 7-11. Έναρξη προσέλευσης: 22:00. Εισιτήρια: Αρένα: Προπώληση: 25 Ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων), 30 Ευρώ, Ταμείο: 40 Ευρώ. VIP: Προπώληση: 50 ευρώ. Ταμείο: 60 Ευρώ. Τραπέζια: VIP – ως 10 άτομα με 3 premium μπουκάλια: 1.000 ευρώ, Golden VIP – τραπέζια πάνω στη σκηνή: info 6951088366. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός. Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.