Special dj sets τις Παρασκευές στο «Aegli Garden»

special-dj-sets-tis-paraskeues-sto-aegli-garden

ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Ευχάριστα νέα φτάνουν από το «Aegli Garden», ένα από τα ωραιότερα cocktail bars στον πολυχώρο Αίγλη, στον κήπο του Ζαππείου που έχει αναλάβει τη διοργάνωση καλοκαιρινών parties φιλοξενώντας ξεχωριστές, κάθε φορά, μουσικές προσωπικότητες.

Κάθε Παρασκευή, ο κήπος της Αίγλης Ζαππείου ανοίγει τις πόρτες του στις 10 μ.μ. και σε συνεργασία με την Klik Records & Guest Dj’s, υπογράφει με lounge και ανάλαφρη διάθεση, τα ωραιότερα μουσικά parties του καλοκαιριού με το σύνθημα «Into My Garden».

Tην Παρασκευή, 22 Ιουλίου, τα decks θα καταλάβει ο παρουσιαστής του MTV Greece Γιώργος Σατσίδης μαζί με την Vip Host Μυρτώ Κάζη. Οι δυο τους θα αναλάβουν τα ηνία της διασκέδασης, στο όμορφο cocktail bar του Ζαππείου.

Οι lounge και relaxing νότες ολοκληρώνουν με επιτυχία το καλοκαιρινό, φρέσκο σκηνικό, ενώ η ποικιλία από τα δροσερά cocktails και τις επιλογές από τζιν, βότκα, ρούμι, ουίσκι, σε συνδυασμό με γευστικά finger food από τον κατάλογο του Aegli Garden, ανοίγουν την… όρεξη.

Με το φυσικό πράσινο του χώρου να κυριαρχεί, δημιουργώντας την αίσθηση ότι το κέντρο της Αθήνας είναι «αλλιώτικο», οι αναπαυτικοί καναπέδες με τα μεγάλα μαξιλάρια και η minimal φωτιζόμενη μπάρα προσφέρονται για συναντήσεις με χαλαρή και ευχάριστη διάθεση όλο το καλοκαίρι.

Ο ανανεωμένος χώρος του Aegli Garden, με την πυκνή βλάστηση και την ιστορικότητα του χώρου με θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και στο Λυκαβηττό, αποτελεί αφορμή για αποδράσεις από την καθημερινότητα και απόλαυση μιας ξεχωριστής διασκέδασης.

Πληροφορίες: Aegli Garden, Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210 3369364, www.aeglizappiou.gr , ποτό απλό 7€, ποτό special & cocktails 9€.