«Crush» Parties σε έναν νέο χώρο στο Γκάζι

crush-parties-se-enan-neo-xoro-sto-gkazi

Φωτογραφία: Mario Mendez, ( www.facebook.com/pages/Ilia-Darlin/122103731135818#!/ILIADARLIN )

ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Ένα καινούργιο μουσικό γεγονός με την ονομασία «Crush» παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη από την ανατρεπτική fashion persona Ilia Darlin και το αγαπημένο παιδί της ελληνικής μόδας και ταχύτατα ανερχόμενο dj Απόστολο Μητρόπουλο.

Ένα νέο show που αναμένεται να ταράξει την αθηναϊκή μουσική σκηνή έχουν αναλάβει από κοινού η μόνη ίσως Ελληνίδα performer με ενεργή καριέρα εκτός Ελλάδος και ισχυρή fashion προσωπικότητα Ilia Darlin και ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας και ανερχόμενος dj Απόστολος Μητρόπουλος.

Κάθε Τετάρτη στο νέο club resto Strasse στο Γκάζι τα crush parties θα συγκεντρώνουν το fashion κοινό της Αθήνας, σε μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες.

Η Ilia Darlin ζωντανά στη σκηνή θα ερμηνεύει αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες από την δεκαετία του '90 μέχρι σήμερα, όχι με την συνοδεία μουσικής ορχήστρας, αλλά με τις instrumental επιλογές του Απόστολου Μητρόπουλου από τα decks.

Είναι η πρώτη φορά που dj αναλαμβάνει τον ρόλο μουσικής ορχήστρας και μαζί με την ερμηνεύτρια δημιουργούν ένα πρωτότυπο show.

Πληροφορίες: Club resto Strasse, Περσεφόνης 29 και Ιάκχου, Γκάζι, 2103464330.