Ο καταξιωμένος DJ Francesco Del Garda στο Pixi

francesco-del-garda
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου το Pixi σε συνεργασία με την ομάδα re:rite, παρουσιάζει έναν καταξιωμένο DJ της underground ηλεκτρονικής σκηνής, τον Francesco Del Garda.

Γεννημένος το 1978, ο Francesco Del Garda ανακάλυψε την αγάπη του για την ηλεκτρονική μουσική στην ηλικία των δεκαέξι ετών. Όταν ήταν δεκαοκτώ πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την πόλη του και να μετακομίσει στη Ρομάνια, το απόλυτο κέντρο της ιταλικής clubbing σκηνής. Πολύ σύντομα κατάφερε να παίξει στα σημαντικότερα εγχώρια events και να γίνει μέλος της «Echoes». Μετά από χρόνια εμπειρίας, ο Francesco απέκτησε το δικό του ιδιαίτερο μουσικό ύφος, ένα τέλειο μείγμα από funk, techno και groovy house.

Ο Francesco προσφέρει στο κοινό του ένα μοναδικό ήχο με ποικίλες επιρροές και ένα μαγευτικό track selection με ισχυρά μπάσα. Οι ιδέες και οι ικανότητές του σε συνδυασμό με την ισχυρή φιλοδοξία του, τον οδήγησαν να συμμετέχει ενεργά σε διάφορες εκδηλώσεις τόσο στην Ιταλία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Πλέον, ο Francesco Del Garda ανήκει στο Next AM booking agency, ενώ είναι resident στην Undersound στο Λονδίνο και στην YAY.

Πληροφορίες: Παρασκευή 6 Μαρτίου στο Pixi, Ευμολπίδων 11, Γκάζι. Ώρα έναρξης: 23:00. Είσοδος: 10 ευρώ (Ποτό).