O Ολλανδός superstar dj Tiesto ξανά στην Ελλάδα

o-ollandos-superstar-dj-tiesto-ksana-stin-ellada

ΤΡΙΤΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Στις 28 Ιουλίου ένας από τους top djs στο κόσμο, ο Ολλανδός Tiesto θα εμφανιστεί στα decks του Cavo Paradiso παρέα με τον Έλληνα Nick Varon.

Μετά από μία καυτή σειρά από resident parties τον Ιούνιο, το Cavo Paradiso συνεχίζοντας το καλοκαιρινό του πρόγραμμα ανεβάζει κι άλλο την θερμοκρασία στο ανακαινισμένο και ένα από τα πιο διάσημα dancefloor της Μεσογείου.

Ο superstar dj Tiesto ο οποίος παραμένει στην πρώτη τριάδα των Top 100 djs του DJ Mag από το 2002, έρχεται να …διδάξει νυχτερινή διασκέδαση και ατελείωτο χορό σε μια από τις πιο δυναμικές βραδιές της καλοκαιρινής σεζόν που διανύουμε.

O Tiesto έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις, από βραβείο Grammy μέχρι MTV awards, έχει εμφανιστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 και έχει ένα κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Madame Tussauds στο Λονδίνο.

Με περισσότερους από 7 εκατομμύρια «ακόλουθους» στο Facebook και πάνω από 130 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube, ο Tiësto αποτελεί πια ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από ένα πολύωρο dj set, ενός από τους δημοφιλέστερους djs του κόσμου, σε ένα από τα 10 καλύτερα clubs του πλανήτη;

Πληροφορίες: Cavo Paradiso, παραλία Paradise, Μύκονος, στις 00.00, κρατήσεις 6948504989, www.cavoparadiso.gr/home, www.tiesto.com , www.nickvaron.com