Ακρωτήρι Boutique, ένας... καλοσχεδιασμένος, επίγειος παράδεισος

akrotiri-boutique-enas-kalosxediasmenos-epigeios-paradeisos

ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Το αδιαχώρητο έχει δημιουργηθεί και φέτος στο Ακρωτήρι Boutique, τον απόλυτο dine & dance προορισμό του καλοκαιριού, στη μαγευτική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα με τους θαμώνες να διασκεδάζουν... δικαίως μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Ακρωτήρι Boutique αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν είναι τυχαία από τις νούμερο ένα επιλογές για τη βραδινή μας έξοδο, καθώς ελάχιστα είναι τα μέρη που θυμίζουν κάτι από …«παράδεισο».

Οι καλύτερες εντυπώσεις δημιουργούνται πρωτίστως, με τον ανανεωμένο χώρο του μαγαζιού να συνδυάζει έντονα γήινα χρώματα με εμπνευσμένους φωτισμούς. Το ζεστό καφέ, το λευκό, το χρυσό αλλά και το industrial γκρι, σε συνδυασμό με τα flower patterns σε βαθύ σοκολατί χρώμα που καλύπτουν τους τοίχους, τις γυάλινες επιφάνειες αλλά και το dj booth, συνθέτουν αρμονικά την εικόνα του χώρου.

Τα φωτεινά αστέρια στο mainstream area αλλά και το pop art αισθητικής της vip περιοχής, δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό που προδιαθέτει για clubbing μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό τις upbeat μουσικές επιλογές των resident djs Γιάννη Λάχανου, Paolo Savvas, Τάκη Δημητριάδη και Γιώργου Σαραντάκη.

Στην καρδιά του clubbing «χτυπούν» τα θεματικά parties κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, που έρχονται να προσθέσουν μια ιδιαίτερη νότα στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Την κορυφαία πρόταση για τις βραδιές της Πέμπτης αποτελεί η μεγάλη επιστροφή της Ναταλίας Γερμανού στα decks του Ακρωτήρι Boutique.

«The royal tease», κάθε Τρίτη

Με σύνθημα «cause everybody feels like a King or a Queen», κάθε Τρίτη τα «royal tease» parties έχουν στόχο να οδηγήσουν τη διασκέδασή μας στα ύψη, βάζοντας το upground κοινό της πόλης να χορεύει στους ρυθμούς της powerfull – mainstream house music.

Στα decks σε ένα μοναδικό dj set, μας απογειώνουν οι dj / promoter Chris M. και dj / producer sunset derek. To ατμοσφαιρικό σκηνικό συμπληρώνουν οι royal dancers, με τις χορευτικές τους ικανότητες, που μας ταξιδεύουν στον κόσμο του αισθησιασμού.

«Sex Me Up» κάθε Τετάρτη

«Sex Me Up» parties με τρελή ελκυστική διάθεση κάθε Τετάρτη και τους djs, DOC, Djz Mr K και Jay Kay στα decks να μιξάρουν τις πιο hot hip hop, dance R’n’B και dance επιτυχίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον και να ανεβάζουν τη διάθεση χαρίζοντάς δυνατές βραδιές, πάντα συνοδευόμενοι από τις καλύτερες χορεύτριες.

«New Love in Town» κάθε Πέμπτη

The golden comeback, η μεγάλη επιστροφή της Ναταλίας Γερμανού που κάθε Πέμπτη μεγαλουργεί στα decks και υποδέχεται τους φίλους της στο πιο hot spot της παραλιακής.

Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι, τα γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα μαζί με το καλύτερο κοινό της πόλης θα συναντιούνται με τις πιο uplifted μουσικές επιλογές της Ναταλίας Γερμανού.

«FunK You ALL» κάθε Παρασκευή

Νύχτες γεμάτες στυλ για το πιο trendy fashion κοινό της πόλης σε συνδυασμό με mainstream, funky house και RnB μουσική, με τα καλύτερα χορευτικά remixes.

Κάθε Παρασκευή στο πιο ξεχωριστό glamorous party της παραλιακής με το ανάλογο dress code, ο guest dJ Kostadis Amourgianos και οι residents djs φροντίζουν για την …περιποιημένη διασκέδασή μας.

«Ala D' Allon Sunday» Ελληνικές Κυριακές

Κάθε Κυριακή στο "Ala D' Allon Greek Sundays" η διασκέδαση γίνεται "αλά ελληνικά" παρέα με την ομάδα των Ala D’ Allon. Εκρηκτικά χορευτικά shows, ανεβασμένη διάθεσή, ξέφρενοι ρυθμοί και η καλύτερη ελληνική μουσική της πόλης με τον dj Bασίλη Κουτονιά στα decks.

Το εστιατόριο με το νησιώτικο άρωμα

Ο εξαιρετικά προσεγμένος χώρος του εστιατορίου, που παραπέμπει σε σκηνικό αιγαιοπελαγίτικου νησιού, η υψηλή ποιότητα στην κουζίνα και το service του Ακρωτήρι Boutique, προσφέρουν όλες τις προϋποθέσεις για απολαυστικά, χαλαρά δείπνα, με θέα στο Σαρωνικό.

Οι μοντέρνες μεσογειακές δημιουργίες του πολυβραβευμένου και αγαπημένου Μιχάλη Ντουνέτα και η lifestyle open air sushi μπάρα, με μοναδικής ποιότητας πιάτα ιαπωνικής κουζίνας απογειώνουν και ικανοποιούν όλες τις γευστικές απαιτήσεις.