Ο πιο καλοκαιρινός μήνας στο Cavo Paradiso

o-pio-kalokairinos-minas-sto-cavo-paradiso

ΤΡΙΤΗ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι ο πιο θερμός και για το γνωστό μυκονιάτικο club, το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη τα αυγουστιάτικα πάρτι του, ενω τα υπόλοιπα βράδια αναμένονται το ίδιο καυτά.

Το Cavo Paradisο συνεχίζει να φιλοξενεί νύχτες ατέλειωτου καλοκαιρινού κεφιού και τον Αύγουστο. Ήδη τα πάρτι έχουν ξεκινήσει και τα υπόλοιπα βράδια αναμένονται το ίδιο καυτά με ένα διαφορετικό event κάθε μέρα.

Ξεκινώντας λοιπόν, από την Τετάρτη 10 Αυγούστου, ο πολύ αγαπητός dj Sasha γιορτάζει τα δέκα χρόνια του στη Μύκονο έχοντας στο πλευρό του τους Emanuele Inglese, Nicola Zucchi και Heavy G. Την Πέμπτη 11 Αυγούστου η φοβερή και τρομερή Miss Kittin θα παρασύρει το κοινό στους electro ρυθμούς της, μαζί με τους Fabrizio Maurizi & Mikee.

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου ο θρυλικός superstar dj Sven Vath γιορτάζει τα 30 χρόνια καριέρας του μαζί με τον Mikee. Ένας ακόμη superstar dj, ο Ιάπωνας Satoshi Tomiie αναλαμβάνει τα decks μαζί με τον Hector Romero την επόμενη ημέρα, στις 13 Αυγούστου, ενώ στις 14, οι Sublimilinal Sessions παρουσιάζουν τους Erick Morillo και τον Stathes Lazarides.

Το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, ο Benny Bennasi και ο Christian Cambas θα κάνουν το θερμόμετρο να πιάσει κόκκινο, ενώ την επομένη θα αναλάβουν δράση οι Dennis Ferrer, The Martinez Brothers, Adre Hommen και στις 17 η Minus παρουσιάζει τους Richie Hawtin μαζί με τους Gaiser και Mikee. Ο Roger Sanchez θα παρουσιάσει τη συλλογή του «Release Yourself» μαζί με τον G. Siras στις 18 Αυγούστου και στις 19 ο Ricardo Villalobos μαζί με τον Loco Dice και τον Lemos υπόσχονται ένα απογειωτικό dj set.

Ο Claudio Coccoluto και ο DJ Ralf θα εμφανιστούν το Σάββατο 20 Αυγούστου και στις 21 του μηνός, ο David Morales επιλέγει να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά του, στο αγαπημένο του club, προσφέροντας άλλη μια βραδιά άφθονου χορού, έχοντας μαζί του τον Akylla.

David Morales, Φωτογραφία: www.facebook.com/#!/djdavidmorales

Τη σκυτάλη παίρνουν την επομένη οι Paul van Dyk και Nick Varon και στις 22 Αυγούστου, σειρά έχουν οι Nick Warren, Hernan Cattaneo και Taz Michail. Στις 23 οι Sunrise Ritual παρουσιάζουν τους Anane & Louie Vega, τον DSF και τον DJ Dino και στις 24 οι Envy My Music τους SKAI, The Saint, Freespirit & JMP.

Στις 25 Αυγούστου το φεστιβάλ XLSIOR παρουσιάζει το παγκοσμίου φήμης ισπανικό συγκρότημα Matinee για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ακολουθούν οι G.Siras, G-Pal και Heavy G στις 26 Αυγούστου. Την επόμενη μέρα σειρά έχουν ο Romylos και ο Valeron στις 27 και οι Argie και Nis_Ju_Vane στις 28. Για το τέλος, στις 30 Αυγούστου ο Frankie Knuckles θα δώσει ένα άκρως δυναμικό και χορευτικό dj set, ενώ ο G.Siras και ο Mikele θα κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τον καυτό τελευταίο μήνα του φετινού καλοκαιριού.

Πληροφορίες: Cavo Paradiso, παραλία Paradise, Μύκονος έναρξη event: 24:00, κρατήσεις: 6948504989.