Ιταλικό electro party στο Cavo Paradiso

italiko-electro-party-sto-cavo-paradiso

Φωτογραφία: Jade Sodano

ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Κι ενώ τα πάντα κυλούν αργά και ήσυχα στην Αττική, λίγο παραέξω, στο «νησί των ανέμων», εκτός από τον άνεμο, ακούγονται δυνατά house μελωδίες από το Cavo Paradiso, το no 10 καλύτερο club σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με τον περιοδικό Dj Mag.

Αν έχετε ξεμείνει εντός Αττικής, οι επιλογές για βραδινή έξοδο σήμερα, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, είναι προφανώς περιορισμένες. Αν επιμένετε όμως, σθεναρά στην επιθυμία σας για δυνατό clubbing, η επιλογή ενός mini ταξιδιού ακούγεται ιδανική. Κάποιοι από εσάς, πιθανώς να βρίσκεστε ήδη σε κάποια παραλία της Μυκόνου, οπότε είναι και ευκολότερο να απολαύσετε σήμερα, 15 Αύγουστου, το house party του Ιταλού dj Benny Benassi στο Cavo Paradiso, στο no 10 καλύτερο club σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με τον περιοδικό Dj Mag.

Ο Benny Benassi κατάγεται από το Reggio Emilia της βόρειας Ιταλίας και ο κόσμος της ηλεκτρονικής μουσικής τον γνώρισε το 2002 μέσα από τη μεγάλη του επιτυχία «Satisfaction», η οποία μονοπώλησε τα charts. Ήταν με αυτή τη μελωδία του που δημιουργήθηκε το νέο τότε είδος της electro μουσικής, δίνοντας έτσι επάξια στον Benassi τον τίτλο του «νονού της Electro».

Η ζήτηση που γνώρισε στη συνέχεια ο Benassi ως DJ ήταν πολύ μεγάλη, γεγονός που τον έκανε να πρωταγωνιστήσει σε πολύ σημαντικά festivals και clubs του κόσμου. Ανάμεσα στις εμφανίσεις του, πραγματοποίησε dj set στο φετινό Coachella and Electric Daisy Carnival festival αλλά και σε μεγάλα clubs της Βόρειας Αμερικής, ανάμεσα στα οποία το Pacha στη Νέα Υόρκη και το Government στο Τορόντο.

Πληροφορίες: Cavo Paradiso, παραλία Paradise, Μύκονος έναρξη event: 24:00, κρατήσεις: 6948504989