Δοκιμάστε νέες γεύσεις... παποτού στην ταράτσα του Bios

papoto
ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Το παποτό έρχεται φέτος σε νέες γεύσεις, σχήματα και χρώματα. Ήρθε η ώρα της μεγάλης δοκιμής, κι έτσι οι Ταϊλανδοί sous chef μετά από μήνες έρευνας και μελέτης, μας αποκαλύπτουν τη νέα βελτιωμένη έκδοση του παποτού και μας κερνάνε τις νέες γεύσεις.

Το παποτό, το παγωμένο ποτό σε ξυλάκι, δημιουργήθηκε στην ταράτσα του Μπάιος. Αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή μιας και τα φρέσκα φρούτα, το αλκοόλ και η υπερπαγωμένη υφή του τρελαίνουν τις αισθήσεις, δημιουργώντας εθισμό.

Από τότε που ξεκίνησε η νόστιμη αυτή τρέλα, οι εφευρέτες του παποτού εργάζονται πυρετωδώς στα μυστικά εργαστήρια του Μπάιος για να δημιουργήσουν νέα παποτά και πειραματίζονται διαρκώς με νέες γεύσεις. Το θέμα είναι ποια γεύση από όλες;

Πέμπτη βράδυ, αναμένεται τοπική και τροπική βροχή φρούτων και αλκοόλ πάνω απ’ την ταράτσα του Μπάιος. Θα βρέξει παποτάκια! Δηλαδή παποτοσφηνάκια απείρων γεύσεων και συνδυασμών κι εσείς καλείστε πέρα απ’ το να τα απολαύσετε, να ψηφίσετε την αγαπημένη σας γεύση για να ανακηρυχθεί στο τέλος της βραδιάς το δημοφιλέστερο παποτό του καταλόγου.

Eftychia Vlachou

Τα παποτο – σφηνάκια θα διατίθενται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Το παποτό παρασκευάζεται και σερβίρεται μόνο στην ταράτσα του μπάιος και είναι φρέσκο!*

*Μπορείτε να ανεβάζετε την αγαπημένη σας παποτοεμπειρία στο Instagram με το hashtag: #papoto

Πληροφορίες: Πέμπτη 4 Ιουνίου στην ταράτσα του Bios. Ώρα Προσέλευσης: 21:30. Είσοδος ελεύθερη.