Athens Insiders: προσωποποιημένα πακέτα εμπειριών στην πόλη

athina
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Σας αρέσει το καλό φαγητό, εκτιμάτε το ποιοτικό κρασί, θέλετε να εντρυφήσετε στην αρχιτεκτονική ενός τόπου ή να ανακαλύψετε τις γωνιές του με βάση το δικό σας γούστο και προτιμήσεις; Οι Athens Insiders σάς παίρνουν από το χέρι και σας ξεναγούν με το δικό τους τρόπο!

Όταν επισκεπτόμαστε έναν τόπο, πολλές φορές πλήττουμε ακολουθώντας τη μάζα από μουσείο σε μουσείο και από το ένα δημοφιλές τουριστικό σημείο στο άλλο. Κι εκεί που οι άλλοι παρατηρούν τα αρχαία, εμείς ονειρευόμαστε τα σημεία της πόλης με το καλύτερο φαγητό, με τα πιο όμορφα κτίρια, με εγκαταστάσεις που αφορούν το αγαπημένο μας άθλημα ή τη δραστηριότητα που μας ενθουσιάζει και ούτω καθεξής.

Αυτή την πολύ σημαντική επιθυμία των ταξιδιωτών «έπιασαν» οι Athens Insiders και έδωσαν τη δική τους άποψη στις ξεναγήσεις, κόβοντας και ράβοντάς τες στα μέτρα των ταξιδιωτών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο καθένας μπορεί να επιλέξει ξεναγήσεις που απευθύνονται στα ενδιαφέροντά του ή να απευθυνθεί στους Athens Insiders κι αυτοί, με βάση τις προσωπικές του προτιμήσεις να του φτιάξουν ένα πακέτο… εμπειριών στην πόλη.

Ο βασικός πυρήνας των Athens Insiders είναι 3 νέοι άνθρωποι, η Νάταλι Κόντου, η Ανθία Βλασσοπούλου και ο Αλέξης Φρυδάς, πίσω από τους οποίους «κρύβεται» πλήθος συνεργατών για την υλοποίηση της κάθε προσωποποιημένης ξενάγησης. Προς το παρόν, η αφετηρία και ο βασικός προορισμός είναι η Αθήνα, αλλά πραγματοποιούνται και εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς, όπως στην Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε ταξιδιώτη να ζήσει πραγματικά τον παλμό της πόλης και να τον…συγχρονίσει με το δικό του.

Πληροφορίες: http://athensinsiders.com/, https://www.facebook.com/AthensInsiders