Ο Boy και οι ήχοι της πόλης στο Κ44
Ο καλλιτέχνης-φωνή της σύγχρονης γενιάς με albums που έχουν λάβει τις καλύτερες κριτικές, θα εμφανιστεί ζωντανά στο Γκάζι.
Ο Boy, κατά κόσμον Αλέξανδρος Βούλγαρης θα εμφανιστεί ζωντανά την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στο Τώρα Κ44.
O Αλέξανδρος υιοθέτησε το ψευδώνυμο Boy και άρχισε να ασχολείται με τη μουσική το 1997. Μετά από τις συνεργασίες του με τους Sportex και τους f(a39) έφτιαξε τους Mary And The Boy, οι οποίοι σε συνεργασία με τον Felizol κυκλοφόρησαν δύο εξαιρετικά albums. Από το 2009 είναι μέλος των Felizol and the Boy και έχουν κυκλοφορήσει 2 singles, ενώ φέτος αναμένεται και η πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά.
Όσο για τη solo πορεία του, τα albums του «Please Make Me Dance», «Κουστουμάκι» και «Ηλιοθεραπεία» συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια.
Παράλληλα όμως, η δράση του Αλέξανδρου απλώνεται και στον κινηματογράφο, που εκτός από τη μουσική για ταινίες όπως το «Οξυγόνο» έχει σκηνοθετήσει και δύο ταινίες, το «Ροζ» και το «Κλαις» , ενώ παράλληλα έχει γράψει και ένα μυθιστόρημα, το «Μαύρο Αίμα».
Πολυσχιδής και ιδιαίτερος, με σύγχρονη ματιά και αρκετές δόσεις παλιάς νοσταλγίας, ο Boy αποτελεί έναν από τους σπάνιους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής.
Πληροφορίες: Τώρα Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, είσοδος ελεύθερη.







