Οι Soul Vibrators στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου

soul
ΤΡΙΤΗ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators - Starlight Acoustic στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, στις 21:00.

Οι Soul Vibrators είναι οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος που ξεκίνησαν την κοινή μουσική τους πορεία τον Μάιο του 2013 στην Αθήνα. Αυτό που τους ένωσε ήταν η αγάπη για τα 60's ακούσματα.

Έχουν ήδη εμφανισθεί σε φεστιβάλ και πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας. Στα τέλη του 2013 εξέδωσαν μια εορταστική ηχογράφηση με 3 τραγούδια εμπνευσμένα από τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τίτλο " Vibrators for Christmas - The Holy Release ",  ενω τον Οκτώβριο του 2014 εξέδωσαν την πρώτη ολοκληρωμένη mini - έκδοση με τέσσερα τραγούδια που ήδη διαγράφουν μια πορεία στο ζωντανό τους πρόγραμμα, με τίτλο "The Vibes are on - The 'Residence' release.

Σε λίγες ημέρες παρουσιάζουν την πλέον ακουστική εκδοχή της μουσικής τους, ή κατά την προσφιλή ονομασία των 90's, “unplugged”. To Psych Rock και Garage αλλάζουν όψη και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αυτή την αλλαγή στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου  με ήχους folk, country και rock n roll της πρώιμης περιόδου.  

Οι μουσικοί
Δημήτρης Τάσαινας - Φωνή, ακουστική κιθάρα
Αλέξανδρος Καραδήμος -Ηλεκτρική κιθάρα, banjo
Δημήτρης Γρηγοριάδης - Τύμπανα
Παύλος Μαραγκός - Ηλεκτρικό μπάσο
Χρήστος Σπηλιόπουλος - Τρομπόνι

Νομισματικό Μουσείο
Πανεπιστημίου 12