Οι πρεσβευτές της νεοϋρκέζικης disco στην Αθήνα

oi-presbeutes-tis-neoϋrkezikis-disco-stin-athina

ΤΡΙΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Οι δημιουργοί του μεγάλου χορευτικού hit «Blind», οι Hercules and Love Affair έρχονται στην Αθήνα για να ξεσηκώσουν το κοινό σε ένα ανεπανάληπτο πάρτι.

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Blind», οι Νεοϋορκέζοι Hercules and Love Affair έρχονται στην Ελλάδα με νέο άλμπουμ και πολλή dance διάθεση αυτήν την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στο Fuzz Club.

Οι Hercules and Love Affair, έχοντας ήδη κερδίσει μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα γκρουπ της dance σκηνής, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως με το εκθαμβωτικό πρώτο ομώνυμο άλμπουμ τους και με τη τεράστια επιτυχία των «Blind» (με τη συμμετοχή του Antony Hegarty), «You Belong», κ.ά., θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη νέα δισκογραφική δουλειά τους, «Blue Songs», αλλά και κλασικές επιτυχίες.

Το project του γνωστού Νεοϋορκέζου dj Andy Butler, είναι ένας συνδυασμός δύναμης και ευπάθειας, αρρενωπότητας και θηλυκότητας, συνοδευμένο από ένα μουσικό μείγμα που εκτείνεται από τη disco στο house και από το acid στο synth-pop.

Το δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες με τη συνεργασία του techno παραγωγού Patrick Pulsinger και αποτελεί έναν ύμνο στη disco σκηνή της Νέας Υόρκης. Ήδη τα «Painted eyes» και «My House» έχουν ξεχωρίσει

Πληροφορίες: Fuzz Club, Αθήνα, οι πόρτες ανοίγουν στις 8 μ.μ., είσοδος 20 ευρώ (προπώληση), 25 ευρώ (ταμείο).