Disco και dance party κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη
Το συγκρότημα που δημιουργήθηκε από πρώην μέλη των τρομερών Hercules&Love Affair υπόσχεται ένα ξέφρενο disco/dance party με έντονο αέρα Νέας Υόρκης.
Οι Jessica 6 θα εμφανιστούν στο Koo Koo Music Bar, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου. Το συγκρότημα απαρτίζουν πρώην μέλη των τρομερών Hercules & Love Affair - με τους οποίους είναι ακόμα φίλοι - τον κιμπορντίστα Morgan Wiley, τον μπασίστα Andrew Raposo και φυσικά την εκρηκτική Nomi Ruiz, το πιο σέξυ it-girl στην μουσική βιομηχανία (κι ας μην είναι καν κορίτσι).
Τα πάντα βλέπεις στο συγκρότημα γυρίζουν γύρω από την χορεύτρια, celebrity, μοντέλο, τραγουδίστριά τους, η οποία μάλιστα είναι τρανσέξουαλ.
Το πρώτο τους single «White Horse» έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα εναλλακτικά, χορευτικά hits του φετινού καλοκαιριού, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Αμέσως μετά κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους «See The Light» που περιείχε και την συνεργασία τους με τον Antony Hegarty (των διαβόητων Antony & The Johnsons) στο τραγούδι «Prisoner Of Love», το οποίο τους σύστησε ως ένα από τα καλύτερα νέα συγκροτήματα της dance νεοϋορκέζικης σκηνής.
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι D:Tek και Tareq.
Πληροφορίες: Koo Koo Music Bar, Ιάκχου 17 Γκάζι, είσοδος 20 ευρώ.







