Ο ρυθμός της νεότητας χτυπάει στη Σλοβενία

slovenia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Rhythm of Youth: κατάρτιση για νέους μουσικούς στη Σλοβενία. Όσοι πιστοί (στη μουσική), προσέλθετε.

Η πρωτοβουλία

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων αναζητούν 5 συμμετέχοντες για την ανταλλαγή νέων "Rhythm of Youth" που θα πραγματοποιηθεί στη Σλοβενία (Bela krajina region), 26/8 έως 3/9. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως κύρια θεματική τη μουσική και τις παραστατικές τέχνες γενικότερα, ενώ επιδιώκει να συμβάλει στην προσωπική ανάπτυξη και την ενεργό συμμετοχή των νέων στην κοινωνία.

Η διαδικασία

Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να καταρτιστούν πάνω σε διάφορες ενότητες, όπως τεχνικές φωνητικής, τραγούδι χορωδίας, αρμονία και σύνθεση, ενώ θα διδαχθούν τεχνικές παρουσίασης δεξιοτήτων. Ακόμη, θα διοργανωθεί εργαστήριο, κατά το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό τις δεξιότητες τους, τις γνώσεις τους και όσα διδάχθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Τέλος, οι νέοι που θα πάρουν μέρος στην ανταλλαγή, θα ζήσουν την εμπειρία της ομαδικής και δημιουργικής εργασίας, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την ανεξαρτησίας τους.

Οι προϋποθέσεις

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι 18-26 ετών, να ασχολούνται με τη μουσική και να διαθέτουν σχετικές γνώσεις και εμπειρία. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η βασική γνώση της αγγλικής γλώσσας και η δέσμευση για συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια της ανταλλαγής.

Το κόστος

Κόστος συμμετοχής 20 ευρώ. Καλύπτεται το 100% των εξόδων μετακίνησης έως 170 ευρώ και το 100% διαμονής διατροφής.

Info

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αποστείλατε ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, ηλικία και τον λόγο για τον οποίο θέλετε να συμμετέχετε, στο [email protected]. Καταληκτική ημερομηνία, Παρασκευή, 24/7/2015.