To Ginger Ale καλωσορίζει τη νέα σεζόν

to-ginger-ale-kalosorizei-ti-nea-sezon

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Για τη νέα σεζόν 2011-2012 Ginger Ale Cocktail Lounge έχει ετοιμάσει νέο μενού με κοκτέιλ, νέες μουσικές συνεργασίες και περισσότερη θετική διάθεση.

Η νέα σεζόν 2011-2012 ξεκινά και επίσημα στο Ginger Ale Cocktail Lounge και για τη φετινή χρονιά έχει ετοιμάσει καινούργιο μενού, έχουν προστεθεί στον κατάλογο νέα κοκτέιλ, αλλά και ανανεωμένες γεύσεις για τσάι .

Οι συνεργασίες με μουσικές μπάντες έχουν ανανεωθεί και ετοιμάζονται πολλά live και φρεσκαρισμένα dj sets. Η διάθεση παραμένει πάντα καλή και θετική, ενώ τα χαμόγελα δεν θα λείψουν σε κανέναν από τους θαμώνες.

Για αρχή, ας αναφέρουμε ότι από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί είναι η Cafeé Hour από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και από τις 7 μέχρι τις 10 το βράδυ θα έχει Happy Hour κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, με χαμηλότερες τιμές στον καφέ, το τσάι και τα ποτά.

Το πρώτο live της χρονιάς αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με τους Adeji Adedeji and Yoruba People, με afro, soul, funky και jazz ήχους.

Πληροφορίες: Ginger Ale Cocktail Lounge, Θεμιστοκλέους 74, Πλατεία Εξαρχείων, 210 3301246, στις 9.30 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.