«Η Αθήνα την νύχτα» στο Lido Music Theatre
Για 14 παραστάσεις o Μίμης Πλέσσας με μια ομάδα ερμηνευτών και μουσικών, καταλαμβάνει το Lido Music Theatre, το οποίο επέστρεψε στα νυχτερινά δρώμενα της Αθήνας.
Για 14 παραστάσεις o Μίμης Πλέσσας με μια ομάδα ερμηνευτών και μουσικών, καταλαμβάνει το Lido Music Theatre, το οποίο επέστρεψε στα νυχτερινά δρώμενα της Αθήνας.
Ο Έλληνας συνθέτης που αγαπούν όλες οι ηλικίες, θα αναβιώσει τη νύχτα της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης, όπως o ίδιος τη γνώρισε και τη δημιούργησε στο παρελθόν.
Ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα τραγούδια του, που αγαπήθηκαν από γενιές και γενιές, με κομμάτια από τις αξέχαστες ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου, με μιούζικαλ και μεγάλες στιγμές από την jazz και διεθνή πλευρά του Πλέσσα, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το αθηναϊκό κοινό, από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.
Μαζί με καταξιωμένους, αλλά και νεότερους ερμηνευτές, όπως η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Λάμπρος Καρελάς, η Τουρκάλα Fide Koksal, ο Σπύρος Κλείσσας η Ιώ Νικολάου και ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Μίμης Πλέσσας θα ταξιδέψει το κοινό του σε ένα πρόγραμμα αμιγώς ψυχαγωγικό.
Οπτικό υλικό με αποσπάσματα από στιγμιότυπα του Ελληνικού Κινηματογράφου, φωτογραφίες και εικόνες από το προσωπικό αρχείο του Μίμη Πλέσσα, θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια της παράστασης, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στα αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη.
Πληροφορίες: Lido Music Theatre, Ζωοδόχου πηγής 3, Αθήνα, 210 3811175, είσοδος 15 ευρώ (με ποτό στο μπαρ), ελάχιστη τιμή κατανάλωσης φαγητού 40 ευρώ, ελάχιστη τιμή κατανάλωσης ποτού σε τραπέζι 30 ευρώ.







