Ένα πάρτι, πολλές εκπλήξεις και ένα μπουκάλι Coca Cola φτιαγμένο στα μέτρα σου!

coca-cola
ΤΡΙΤΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Η Coca Cola φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια του διάσημου, γυάλινου μπουκαλιού της και μας προσκαλεί όλους σε ένα μεγάλο πάρτι!

Από τις 29 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, το εντυπωσιακό Coca Cola Pop-Up Store θα βρίσκεται στη Μαρίνα Φλοίσβου, με πολλές εκπλήξεις για όλους! Το ειδικά διαμορφωμένο, διώροφο κατάστημα της Coca-Cola, έχοντας διανύσει αμέτρητα χιλιόμετρα σε όλη την Ευρώπη, θα επισκεφθεί και τη χώρα μας.

Dragos Toader

T-shirts, τσάντες, posters αλλά και πολλά αξεσουάρ, είναι μερικά μόνο από τα συλλεκτικά Coca Cola αντικείμενα που θα μπορεί κανείς να αποκτήσει αποκλειστικά στο Pop-Up Store.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους, personalized μπουκάλι Coca Cola, να δώσουν ξανά ζωή στα ήδη χρησιμοποιημένα μπουκάλια διακοσμώντας τα με τη βοήθεια καλλιτεχνών και φυσικά να απολαύσουν άφθονη, παγωμένη Coca Cola.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που θα περιμένουν όλους όσοι επισκεφθούν τη Μαρίνα του Φλοίσβου, αφού το Coca Cola Pop-Up Store έχει σκοπό να μας προσφέρει πολλές ακόμη δροσερές στιγμές απόλαυσης.

Γιατί, τι κι αν ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του; Στην Ελλάδα είναι ακόμα καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ώρες λειτουργίας και τις δράσεις του Coca Cola Pop-Up Store, επισκεφθείτε τη σελίδα της Coca Cola στο Facebook