Οι Τετάρτες θέλουν χορό στο Baraonda
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
Βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση της εργάσιμης εβδομάδας και είναι μια καλή ευκαιρία για να δώσουμε μια διαφορετική, πιο διασκεδαστική νότα στη βραδιά μας με ένα party στο Baraonda.
Τα εβδομαδιαία θεματικά πάρτι του Baraonda έχουν ήδη ξεκινήσει δυναμικά και ντύνουν τον χώρο σιγά σιγά στα χειμωνιάτικα.
Βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση της εργάσιμης εβδομάδας και είναι μια καλή ευκαιρία για να δώσουμε μια διαφορετική, πιο διασκεδαστική νότα στη βραδιά μας. Έτσι, σήμερα, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, όπως και κάθε Τετάρτη, το Baraonda ανεβάζει ρυθμούς και ο D.j.Kon από τα decks, επιλέγει τις πιο χορευτικές μουσικές, οδηγώντας σε ένα πάντρεμα swing και disco house των ‘50s με τα σύγχρονα mainstream hits. Την μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Κρίτων Βέλλης που μαζί με τον Φώτη Γιαννιώτη, θα υποδέχονται το κοινό του Baraonda.
Πληροφορίες: Baraonda, Τσόχα 43, Αθήνα, 210 6444308, 210 6441778.







