O Κορμοράνος γιορτάζει τα γενέθλια του στο Κ44

o-kormoranos-giortazei-ta-genethlia-tou-sto-k44

H Καναδέζα Lederhosen Lucil

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Η ομάδα που έχει προσφέρει μερικά από τα καλύτερα parties, εκθέσεις και συναυλίες της aθηναϊκής νύχτας, o Κορμοράνος ετοιμάζεται να μας κάνει να χορέψουμε για ακόμα μια φορά.

Ο Κορμοράνος φέτος συμπληρώνει εννιά χρόνια συνεχούς δημιουργίας και γιορτάζει τα γενέθλιά του την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο Τώρα Κ44 με ένα εκλεκτό line-up.

Από το 2002 που ιδρύθηκε η ομάδα έχει στο ενεργητικό της αμέτρητα πάρτι (dj Mehdi, Busy P, Rory Phillips, Cooly G, Justin Robertson, Eli Escobar κ.ά.), συναυλίες (Zita Swoon, The Swiss, Nosaj Thing, Ohmega Watts, The Fiery Furnaces, Think Of One κ.ά.), dj residencies (Τρίτες στο Aspro, The Freakshow στο Soul Stereo, κάθε μήνα στο Swing, Trova, Blue Nights Live Parties κ.ά.), εκθέσεις (Τρόμος & Ρομάντζο σε Έναν Άλλον Πλανήτη, Έκθεση Αφίσας κ.ά.), εκδόσεις (Schizo, Σαν Σιδερένιο Ομοίωμα Γαντιού Από Βελούδο κ.ά.), συμπράξεις (vinyl microstore, Yes It Does!! Sure It Does!!, bios κ.ά.) και συμμετοχές (synch, reworks, plissken, festival μηδέν, together κ.ά.) σε αμέτρητους χώρους, εντός κι εκτός Αθήνας και με αναρίθμητους συνεργάτες.

Πολλοί καλλιτέχνες θα τιμήσουν με την παρουσία τους τα γενέθλια του Κορμοράνου στο party που θα κάνει στο Κ44, με την αρχή να γίνεται με τις ανερχόμενες Teardrops, τη μυστηριώδη Oh Yeah, το μέλος του Κορμοράνου Θάλεια, την Καναδέζα Lederhosen Lucil σε σπέσιαλ guest live εμφάνιση, τον Blue Lagoon και τους αχώριστους Legal Tender & David TV.

Πληροφορίες: Τώρα Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, 210 3423560, στις 11 μ.μ. , είσοδος ελεύθερη.