Οι «Omikron Project» live στο café του Νομισματικού Μουσείου

omikron
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Oι Omikron Project αποτελούν ένα πολυμορφικό και ευέλικτο σχήμα, που κατά εποχές διαμορφώνεται από ντουέτο σε τρίο, κουαρτέτο, κουιντέτο κλπ., με τη συμμετοχή διαφόρων μουσικών και οργάνων. Η βασική ιδέα είναι ο ελεύθερος αυτοσχεδιασμός πάνω στην Jazz.

Την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη στις 21.00 το σχήμα θα απαρτίζεται από τους Νίκο Τσιλογιάννη στα κρουστά, παλιό γνώριμο στην ελληνική μουσική σκηνή από τις συνεργασίες του με Idols, Μπουρμπούλια, Διονύση Σαββόπουλο, Ντέμη Ρούσσο, Παύλο Σιδηρόπουλο κλπ, τον συνθέτη Alex Δρόσο, από το Παρίσι, στο σοπράνο σαξόφωνο, didgeridoo και beckophone, τον Ολλανδό Henk Spies στο σοπράνο σαξόφωνο και ηλεκτρονικά, και τον Ντίνο Ζούμπερη στο μπάσο και ηλεκτρονικά, γνωστό από τις συνεργασίες του με τους Κάτω Από Το Δέντρο, Δ. Πουλικάκο, 667, Echo Tattoo κλπ.

Η παρουσία των Omikron Project στην Ελλάδα ανοίγει έναν καινούριο δρόμο στα μουσικά δεδομένα της jazz στη χώρα μας, καθώς βασίζεται πάνω σε αυτοσχεδιασμούς και πειραματισμούς ήχων και οργάνων. Το μέταλλο των κρουστών δένει με τα σαξόφωνα, φλερτάροντας με τον ηλεκτρονικό ήχο.

Δεν υπάρχει εισιτήριο εισόδου για τις συναυλίες - Υποχρεωτική η κατανάλωση ενός ποτού για την παρακολούθηση του live.
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067