Φθινοπωρινό opening στo Villa Mercedes

fthinoporino-opening-sto-villa-mercedes

ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, το Villa Mercedes, καλωσορίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα σεζόν.

Στην είσοδο του γνωστού club έχουν τοποθετηθεί κηροπήγια με κρύσταλλα, κουρτίνες από πλεκτό δέρμα σε μαύρες αποχρώσεις κι ένα εντυπωσιακό βελούδινο χαλί, για να σας καλωσορίσoυν στον ανανεωμένο χώρο του, που ανοίγει στις 14 Οκτωβρίου με ένα dj set από τους Gigli και Dj Anjelo.

Το εστιατόριο-cocktail bar του club μεταμορφώνει τον χώρο σε έναν υπέροχο κήπο στο κέντρο της πόλης, με μαύρες και κόκκινες διακοσμητικές και highlight τις ελιές-σήμα κατατεθέν του μαγαζιού.

Το menu για ακόμα μια χρονιά φλερτάρει με τη μεσογειακή και την ασιατική κουζίνα και φέρει την υπογραφή του executive chef Κώστα Τερζούδη.

Το Club σε γκρίζες και κόκκινες αποχρώσεις ξεχωρίζει με τους επιβλητικούς πολυελαίους και το εντυπωσιακό καθιστικό στο κέντρο του χώρου, ανάμεσα στα δύο bar.

Τέλος, το V.I.P. θα περιμένει τους επισκέπτες για άλλη μια χρονιά, σε διαφορετικό επίπεδο, με ξεχωριστή είσοδο και θα προσφέρει στους θαμώνες του πανοραμική θέα του club αλλά και του εστιατορίου.

Η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου του Villa Mercedes φέρει τη διακριτική υπογραφή του Θανάση Kουτσάγια.

Πληροφορίες: Villa Mercedes, Ανδρονίκου & Τσαφέρη 11, πίσω από το Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, 210 3422886.