Πού πίνεις καφέ στη δική σου, προσωποποιημένη, χειροποίητη κούπα;

hug-in-a-mug-mug
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Ο Οκτώβριος έκανε αρκετά δυναμική είσοδο κι όλο και περισσότεροι αφήνουμε στην άκρη τις δροσερές επιλογές καφέ για να παραδοθούμε στην απόλαυση της ζεστής εκδοχής του. Οι ιδιοκτήτες του «Hug in a mug» πάνε τη διαδικασία του καφέ ένα βήμα παραπέρα...

Σκέφτηκαν λοιπόν: αφού σταδιακά όλοι αφήνουμε στην άκρη τα ψηλά ή κολονάτα ποτήρια του καφέ και αρχίζουμε να κατεβάζουμε από τα ράφια τις κούπες μας, και μιας και ούτως ή άλλως το να πίνεις καφέ είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, γιατί να μην έχουμε την κατάδική μας κούπα που μάλιστα θα την έχουμε φτιάξει με τα χεράκια μας;

Έτσι, δίνουν τα εργαλεία, οι επισκέπτες βάζουν τέχνη και φαντασία και ιδού οι μοναδικές για τον καθένα κούπες καφέ! Φεύγοντας, οι κούπες μένουν για την επόμενη φορά που θα πάμε στο μαγαζί ή τις παίρνουμε σπίτι μας με μια μικρή επιβάρυνση. 

Μόλις πριν από δύο μήνες άνοιξε το ιδιαίτερο αυτό cafe στο Αιγάλεω με την ονομασία «Hug in a mug» που με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του καφέ πραγματοποιεί στον φιλόξενο χώρο του μια πολύχρωμη εκδήλωση. Έτσι, μέχρι και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου ο κόσμος που θα δίνει το «παρών», θα μπορεί να ζωγραφίζει πάνω στην κούπα που θα του παράσχει το προσωπικό του καταστήματος, με τους ειδικούς μαρκαδόρους για πορσελάνη που, επίσης, θα βρίσκονται εκεί. 

Μετά το πέρας του event, οι κούπες θα φωτογραφηθούν και θα αναρτηθούν στα social media με συγκεκριμένα hashtag που θα γνωστοποιηθούν, ενώ οι 3 πρώτες κούπες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes θα κερδίσουν ορισμένες μέρες δωρεάν καφέ για αυτούς και την παρέα τους αναλογικά με τη θέση τους (1η - 2η - 3η). 

Επιπλέον, μιας και πρόκειται για event στo πλαίσια μιας εβδομάδας αφιερωμένης στον καφέ, το προσωπικό του «Hug in a mug» αποφάσισε να εμπλουτίσει και τις ποικιλίες του. Stay tuned γιατί εκεί θα γίνουν πολλά και καλά πράγματα εν καιρώ.

Προς το παρόν, όσοι πιστοί προσέλθετε ...και ζωγραφίστε την κούπα σας!

Info: 
Χρυσοστόμου Σμύρνης 22, Αιγάλεω
Τηλ. 210 590 6903

Μαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]