Ο Σάκης Ρουβάς «προσγειώνεται» στο Αθηνών Αρένα

o-sakis-roubas-prosgeionetai-sto-athinon-arena

ΤΡΙΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Ο γνωστός pop star Σάκης Ρουβάς, ξεκινάει τις νυχτερινές του εμφανίσεις με μια νέα πρόταση διασκέδασης, μαζί με τους Onirama και την Ελένη Φουρέιρα.

Η έναρξη των εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά στο «S Club @ Αθηνών Αρένα» έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας με ένα ξεχωριστό live show γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό.

Το Αθηνών Αρένα, μεταμορφώθηκε πλήρως σε ένα σύγχρονο dance club για να φιλοξενήσει τον γνωστό performer σε ένα δυναμικό live show, γεμάτο δημιουργικές ανατροπές, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη σκηνή 360 μοιρών δημιουργεί ένα μοναδικό συναυλιακό σκηνικό, με όλους να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν μαζί απ’ όποιο μέρος του χώρου και αν βρίσκονται.

Ο Σάκης Ρουβάς γιορτάζει τα 20 χρόνια καριέρας του στη μουσική, δημιουργώντας ένα εξελιγμένο live music concept και συναντά για πρώτη φορά επί σκηνής τους Onirama, οι οποίοι φέτος συμπλήρωσαν 10 χρόνια μουσικής πορείας, αλλά και την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

Τους καλλιτέχνες πλαισιώνουν οι Cabin 54, η Στεφανία Ρίζου και η Courtney Parker, οι οποίοι με το πάθος τους και την ξεχωριστή ενέργειά τους αναμένεται να ξεσηκώσουν το κοινό. Ο Claydee σε ένα μοναδικό dj set θα κρατά ανεβασμένα τα vibes.

Πληροφορίες: S Club @ Αθηνών Αρένα, Πειραιώς 166, Αθήνα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, είσοδος 15 ευρώ, τιμή φιάλης 130 ευρώ, 210 9425754, 210 3471111, http://www.athenspantheon.com