Γάμος σε κάμπινγκ, σε τριήρη ή με τους χαρλεάδες των Αθηνών; (Photos)

gamos-1
ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Ξεχάστε την αμηχανία και το ποζάρισμα μπροστά στον φωτογραφικό φακό και τις συμβατικές λύσεις απαθανάτισης του γάμου! Ήρθαν οι «Rock Wedding» να κάνουν την ανατροπή στο γαμήλιο γίγνεσθαι.

Ημέρα σταθμός στη ζωή πολλών ανθρώπων θεωρείται εκείνη του γάμου. Οι περισσότεροι των πρωταγωνιστών τρέχουν μήνες πριν το πολυπόθητο γεγονός για να οργανώσουν με ακρίβεια και την παραμικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να το απολαύσουν στο έπακρο, αλλά και να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους τους.

Και φυσικά γάμος χωρίς το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό (και βίντεο) δεν γίνεται. Κάπου εδώ λοιπόν, έρχεται η φωτογραφική ομάδα του «Rock Wedding», που απευθύνεται σε όσους έχουν φανταστεί τη συγκεκριμένη ημέρα της ζωής τους πιο...ροκ! 

Ο Ανδρέας και η Νίκη που την απαρτίζουν, καλύπτουν γάμους τα τελευταία τέσσερα χρόνια και, όπως εξηγούν στο clickatlife.gr, πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν τη συγκεκριμένη ομάδα μιας και «κάποιος έπρεπε να βάλει και τους άντρες μέσα στο κόλπο! Πριν το RockWedding έλειπε παντελώς μια ομάδα που να καταπιάνεται με την αντρική πλευρά του γάμου». 

Ποιες είναι οι απαιτήσεις των πρωταγωνιστών, ποιο είναι το πιο τρελό concept γάμου που τους έχει ζητηθεί και ποιο ευτράπελο ξεχωρίζουν με εμπλοκή του πεθερού; Αυτά και άλλα πολλά στη συνέντευξη που ακολουθεί με τον Ανδρέα. Enjoy!

Ποιο είναι το πιο τρελό περιστατικό που έχει συμβεί;

Ζευγάρι παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο του την ίδια μέρα. Κατά τη διάρκεια της βάφτισης, ο μικρός αρχοντικά-αρχοντικά άφησε τα τσισάκια του να περιλούσουν μικρόφωνα και συμπράγκαλα. Άλλοι γελούσαν, άλλοι έτρεχαν να σωθούν. Συμβαίνουν διάφορα αλλά θυμόμαστε περισσότερο ότι παθαίνουμε οι ίδιοι. Σε πρόσφατο γάμο λοιπόν, προσπαθούσα ώρες να οργανώσω να “πετάξουν” το γαμπρό στη θάλασσα. Αυτό που κατάφερα, είναι, γύρω στις 4 το πρωί, να χαροπαλεύω στα καλογυμνασμένα μπράτσα του γαμπρού για να γλιτώσω τη βουτιά. Προφανώς δεν τα κατάφερα και αισθάνθηκα σαν βρεγμένη γάτα μπροστά στα flash των κινητών των καλεσμένων. Δεν είχα αλλαξιά ρούχων και αναγκάστηκα να οδηγήσω πίσω γυμνός με μια πετσέτα.

Τι απαιτήσεις έχουν οι νύφες;

Κατά βάθος ζητούν ασφάλεια. Ανθρώπους που θα τις κάνουν να αισθανθούν άνετα. Ο γάμος μπορεί να μετατραπεί σε πολύ στρεσαριστική διαδικασία αν περιτριγυρίζεσαι από... μυστήριους τύπους. Αν η άνεση χαρακτήρα συνδυάζεται και με άνεση αισθητικής, BINGO!

Οι γαμπροί;

Οι γαμπροί σε ένα γάμο είναι απλά...διακοσμητικοί! Ακούς τη φωνή τους λίγο, όταν φτάνει η συζήτηση στο οικονομικό. Αυτό θέλαμε να αλλάξουμε στο RockWedding: να κάνουμε τους γάμους πιο ελκυστικούς στους άντρες. Να μετατρέψουμε τους άντρες από παθητικούς σε ενεργούς. Τέλος πάντων, καταλάβατε τι εννοούμε!

Έχει προκύψει ποτέ κάποιο περιστατικό με εμπλοκή κάποιου εκ των συγγενών;

Κλασσική περίπτωση: ζευγάρι έχει δώσει γραμμή στον DJ να παίξει, νεανική χαρούμενη μουσική. Έλα μου όμως, που ο πεθερός* έχει άλλα κέφια. Dj, ζευγάρι και συμπέθεροι να γίνονται μαλλιά κουβάρια, για το αν ο DJ θα παίξει το ο “Κυρ Θάνος πέθανε”!

*Πεθερά/πεθερός ετυμηγορία:
Γονιός ενός εκ των νεονύμφων που αν γίνει υπερβολικά απαιτητικός, αυτομάτως ο τίτλος του, από μαμά της νύφης π.χ, μετατρέπεται σε πεθερά του γαμπρού!

Το πιο τρελό concept που σας έχει ζητηθεί να καλύψετε;

Γαμπρός, κουμπάρος και φίλοι, ντύθηκαν ρομπότ και τραγούδησαν το S.A.G.A.P.O του Ρακιντζή στην νύφη! Η καημένη είχε μείνει “κάγκελο”!

Ποιο γάμο ξεχωρίζετε;

Χμμ...δύσκολη ερώτηση! Σε τίτλους οι παρακάτω: “Γάμος σε αυτοσχέδιο camping στο εξοχικό”, “Γάμος σε αρχαία ελληνική τριήρη στη Λευκάδα”, “Γάμος με χαρλεάδες και τατουατζήδες στην Αθήνα”.

Όσο για το κόστος της κάλυψης του γεγονότος, οι ενδιαφερόμενοι ετοιμάστε 1.000 ευρώ, στρογγυλά και νοικοκυρεμένα...
Δείτε περισσότερα και πάρτε ιδέες.

Μαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]