O Γιάννης Σαββιδάκης σε «κατάσταση κρίσης»

o-giannis-sabbidakis-se-katastasi-krisis

ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Ο Γιάννης Σαββιδάκης συναντά στη σκηνή της «Αρχιτεκτονικής» στο Γκάζι, την ελληνική μπάντα May Day και μαζί ετοιμάζουν μερικές ξεχωριστές εμφανίσεις.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, οι Αθηναίοι θαυμαστές του Γιάννη Σαββιδάκη και των May Day, θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν μαζί σε μια μοναδική κοινή συναυλία, με τίτλο «Τους έπιασε...(η)...κρίση» στη μουσική σκηνή «Αρχιτεκτονική» στο Γκάζι.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης και οι Θεσσαλονικείς May Day -Μπάμπης Σιντάκης και Ελβίρα Δαγιόγλου-, είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό όπως έκαναν και στις εμφανίσεις τους στην συμπρωτεύουσα, πριν λίγες ημέρες.

Στο πρόγραμμά τους στην «Αρχιτεκτονική» θα παρουσιάσουν τραγούδια από την μεγάλη δισκογραφία του Γιάννη Σαββιδάκη -όπως τα «Έχεις τον τρόπο», «Δέκα μάγισσες», «Το κορίτσι μου κοιμάται»- αλλά και τη νέα του επιτυχία «Γίνομαι Θεός», καθώς και τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της μπάντας των May Day με τις επιτυχίες «Τρελά Καλοκαίρια» και «Στιγμές».

Πληροφορίες: «Αρχιτεκτονική», Πειραιώς 116 (δεξιά στον ΟΤΕ), Γκάζι, τηλ. κρατήσεων 210-3420842, 6937153005. Ώρα έναρξης 10.30μ.μ.