Συνεχίζονται τα νυχτερινά ραντεβού του Bios

sunexizontai-ta-nuxterina-rantebou-tou-bios

Oι NO! διαλέγουν δίσκους τους οποίους παίζουν σε πικάπ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Το μπαρ πάνω από το bios συνεχίζει τα βραδινά του ραντεβού με τους πιο δραστήριους djs της πόλης και για αυτή την εβδομάδα ετοιμάζει 5 ξεχωριστά events.

O Νοέμβριος μπαίνει δυναμικά στον πρώτο όροφο του μπαρ πάνω από το bios με μία γεμάτη εβδομάδα που αρχίζει από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου με την Mrs.HCN και τα Deep Roots Vibes.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στα decks θα βρίσκεται ο Kill Emil με killer beats και τρελούς ρυθμούς και ένα freestyle set. Την Παρασκευή 4 του μηνός, οι NO! διαλέγουν δίσκους τους οποίους παίζουν σε ένα πικάπ καλώντας τον κόσμο να ακούσει την μουσική και να συμμετάσχει στο πάρτι με την θετική του ενέργεια, ενώ ο Palov θα είναι ο οικοδεσπότης του Σαββάτου που θα μας παρασύρει σε latin ρυθμούς μαγειρεμένους με broken beats, εγγυημένη συνταγή για ένα επιτυχημένο πάρτι.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου,o Καναδέζος Αfternoons In Stereo συνδυάζει την nu jazz με τα broken beats και μας καλεί σε ένα απογευματινό πάρτι που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ.

O Καναδέζος Αfternoons In Stereo συνδυάζει την nu jazz με τα broken beats

Το πρόγραμμα του Νοεμβρίου περιλαμβάνει ακόμα, dj sets από τους Tsourkoko (10 Νοεμβρίου), Basement Freaks (12 Νοεμβρίου),DJ Strong (17 Νοεμβρίου),ΒΝC (18 Νοεμβρίου),Blend Mishkin (19 Νοεμβρίου),Mr.Z (24 Νοεμβρίου), Cayetano (25 Νοεμβρίου) και Chevy (26 Νοεμβρίου).

Πληροφορίες: Πάνω από το bios, Πειραιώς 84, 210 3425335.