Βίσση-Ρουβάς «Face 2 Face»

bissi-roubas-face-2-face-face

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα show του χειμώνα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου. Η Aννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς είναι από τους καλλιτέχνες που όπου κι αν εμφανίζονται, γίνεται το αδιαχώρητο. Μόνο να φανταστούμε, λοιπόν, μπορούμε τι θα γίνει τώρα που οι δυο τους ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, δεκατρία χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία.

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα show του χειμώνα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.Η Aννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς είναι από τους καλλιτέχνες που όπου κι αν εμφανίζονται, γίνεται το αδιαχώρητο. Μόνο να φανταστούμε, λοιπόν, μπορούμε τι θα γίνει τώρα που οι δυο τους ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, δεκατρία χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία.

Το Αθηνών Αρένα μεταμορφώθηκε για να τους υποδεχτεί με ένα επιβλητικό stage, που δημιουργεί την ατμόσφαιρα club. Έτσι, στο μουσικό υπερθέαμα που υπόσχονται οι δυο τραγουδιστές και performers, ο κόσμος δεν θα είναι «καρφωμένος» στο τραπέζι, αλλά θα συμμετέχει με χορό και τραγούδι.

Πλάι στην Aννα Βίσση και τον Σάκη Ρουβά, θα ανέβουν οι Cabin 54 και ο Dj Αντώνης Δημητριάδης. Την σκηνοθεσία υπογράφει η Christine Crokos και τις χορογραφίες μία από τις κορυφαίες χορογράφους του Hollywood η Marqueritte Derricks, που ήρθε στην Ελλάδα ειδικά για να επιμεληθεί το show.

Πληροφορίες: Αθηνών Αρένα, Πειραιώς 166, 210 347 1111, Παρασκευή-Σάββατο. Είσοδος με ποτό στο bar : Παρασκευή 15 ευρώ (1 ποτό), Σάββατο 20 ευρώ (2 ποτά).